-
magda m.
27.04 w klubie Tango i Cash odbędą się Połowinki naszego wspaniałego wydziału!!
--> zaczynamy o 21. bawimy się do rana przy muzyce różnej; ).
--> obowiązują stroje 'wieczorowe'
--> 21.00 - 22.30 - happy hours na piwo i wódkę
--> bilety 10 zł (w cenie piwo/napój bezalkoholowy) u przedstawicieli samorządu oraz w klubie
ZAPRASZAMY!!
Organizują: Samorządy WDiNP -
Flasia
Bilety JUŻ do nabycia. Zapraszamy studentów z całej gamy studiów prowadzonych przez nasz instytut!!! W razie problemó ze zdobyciem biletów, proszę o kontakt. -
Anonim
a dlaczego w tango?;-)
Słyszałam już takie rozmowy :
a: idziesz na połowinki?
b:pewnie a gdzie bedą?
a:w tango?
b: a nie, to nie...
;-) -
magda m.
dlatego w Tango że jest:
a) duże
b) w centrum
c) nie kosztuje fortuny
ciekawa jestem ile osób, które tak narzekają na ten klub, kiedykolwiek w nim były. poza tym normalna cotygodniowa impreza to jednak coś innego niż zamknięta, gdzie masz swoich znajomych itd.
nie ma za dużo klubów w Warszawie o pojemności załóżmy 500 osób.
Piekarnia - złe doświadczenia z Otrzęsinami
Lucid - również były problemy oraz ma kiepską lokalizację
Roxy - już nie robią imprez
Pańska 97 - mały parkiet oraz wysokie ceny
Ground Zero, Proxima - no comment.
M 25 - specyficzne i na Pradze.
jakieś dalsze pomysły? naprawdę chętnie posłucham.... dlatego robimy imprezę w T & C i będzie to dobra impreza ! może jednak warto zainwestować parę złotych i sprawdzić ?
pzdr.
-
-
Flasia
Nic na siłę. Wyobraźcie sobie że Tango to także nie jest ulubione miejsce organizatorów. Ale jeśli chcemy bawić się we włąsnym gronie to nie mieliśmy innych możliwości o czym moja poprzedniczka pisała... -
Anonim
Niczego dobrego o tym klubie nie slyszalem ale sie tam wybiore, bo moze rzeczywiscie bedzie jak piszecie. w koncu gorzej niz w ground zero na otrzesinach 2 lata temu napewno nie bedzie. -
Flasia
-
magda m.
-
Alek
-
magda m.
żeby zaproponowac cos innego, zeby impreza roznila sie od innych. zreszta potraktujcie to z przymrozeniem oka; -)