-
Anonim
trudność egzaminu polegała na tym, że byłam na początku na liście i liczyłam na słynnego pewniaka z cyklu konserwatyzm, socjalizm, katolicka nauka itd, a dostałam nową lewicę;/
i czułam dym...kłęby dymu.
Dr Hut przynajmniej miał zapachowa fajkę;)
aaa. i dr Pieliński jak się uprze na jakieś słowo, to nie ma przebacz. chodziło chyba o "oryginalność", a ja wymieniałam wszystkie bliskoznaczne słowa jakie przyszły mi do głowy i nic...idea a ta sama, o co chodzi wiedziałam, ale nie padło z mych ust "oryginalność"
więc jak Ktoś trafi an nową lewicę to jedziecie z oryginalnością z marszu:D
-
magda m.
prof. Pieliński raczej; -) warto pamiętać.
wystarczy obkuć opracowanie i nawijać. moja koleżanka nową lewicę pojechała na flower power i wolnej miłości;) -
Anonim
no właśnie zmylili mnie z tym dr na poprzedniej stronie...a że nad mtbsem siedzę, to już wszystko wydaje mi sie możliwe -
Anonim
to chyba wszyscy mają zlasowany mózg przez sesję :P
dzięki za porady, zapamiętam :) -
-
Łukasz Lutoborski
>magda m. napisała:
>prof. Pieliński raczej; -) warto pamiętać.
>
>wystarczy obkuć opracowanie i nawijać. moja koleżanka
>nową lewicę pojechała na flower power i wolnej
>miłości;)
http://www.inp.uw.edu.pl/?q=node/12...
dr hab. Krzysztof Pieliński jeśli mamy być konkretni -
M a r i o l a :)
na stronie INP jest dr hab. K.Pieliński - nie przypuszczam, aby tam był błąd.. poza tym w indeksie przy zaliczeniu miałam tak wpisane i się nie oburzył...:) być może jest profesorem UW, ale tytułu profesora naukowego chyba nie ma - z tego tak by wynikało, ale może się mylę.. -
M a r i o l a :)
-
adamu adamu
-
Anonim
spoko gość
nie robi problemów, dość miły, prostudencki i ma fajnego maila -
magda m.
profesor UW oznacza że zwracamy się i wpisujemy prof. jeśli mamy być dokładni. -
-
Anonim
-
Weroniq
Rozumiem , że wątek zapoczątkowanby był odnośnie demografii...mam ogromną prośbę...potrzebuje bardzo pilnie syllabus z demografii, najlepiej od aktualnego IV roku, ale inne też bardzo chętnie przyjmę.; ) bardzo proszę o kontakt ewentualnie na maila weronika242@wp.pl lub na wiadomość na gronie. Pozdrawiam. -
Grzesiek
a ja tak trochę z innej beczki: posiada ktoś maila do dr magnuszewskiej-otulak?