Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Tak się zastanawiam

Czy jest tu ktoś komu udało się obronić prcę licencjacką lub magisterską u Szarfenberga ????????????? Ja własnie u niego pisze i zaczynam tracić nadzieję......
  • Anonim

wielu próbowało, ale jeszcze nikomu się nie udało...

• Anonim

Aż tak źle :)

No to będe przecierać szlaki bo bez walki się nie poddam !!!!!!!!!!

A tak na serio słyszałam, że dwie osoby w zeszłym roku obroniły się u niego sam mi to mówił. Może to była tylko pociecha.....
  • Flasia

mógł to być tylko licencjat. Dr Szarfenberg nie ma habilitacji wiec chyba magisterka u niego odpada...
  • Anonim

Prowadzi też seminarium magisterskie
  • Flasia

o proszę; ) ale to na studiach zaocznych? podyplomowych?
  • Anonim

pewnie na zaocznych. Ja też jestem na zaocznych
  • Alek

slyszałem ze Chuck Norris obronił...ale to moga byc tylko plotki..
  • Anonim

Bardzo smieszne :(

To co ja mam zrobić zmienić promotora?
  • ewaj

A czy ktoś z tu obecnych pisał prace mgr u T. Żukowskiego? Jak było?
  • Anonim

HA HA...A ja sie właśnie obroniłem...
  • ewaj

No pochwal się jak było. Niech poczuję przedsmak przygody...
  • ewaj

Licencjacką jakoś wytrzaskałam- szybko i delikatnie mi poszło. A teraz męczę się nad tą magisterską... blee
    Jak tu by się skoncentrować???
  • Anonim

w sumnie to nie wiem czy jest sie czym chwalić. Se normalnie najsampierw napisałem a potem to już tylko wszedłem do pokoiku, spociłem sie, wydusiłem z siebie 2 zdania i wyszedłem...ale ale...prawdopodobnie nie o samą obrone Ci chodziło a o proces twórczy a właściwie niemożność jego przyjścia nadejścia...i powiem Ci, że u mnie też z nim było ciężko...ale jak już się rozpędziłem to nocami przy klawiaturce leciałem na zasilaniu awaryjnym...wena jednym słowem przyszła sama :)
  • Anonim

A jednak się udało obronić u doktora szarfenberga :). Ale jestem szczęśliwa :) :) :)
  • Anonim

no to gratuluje pani MGR :)
  • Anonim

Dziękuję ale na razie to licencjat :)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)