Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .......

Czy ktoś może orientuje się kiedy w końcu dostaniemy te legitymacje?? Czy dostaniemy je przed świętami?? bo przecież nasze są ważne tylko do 31 grudnia....
  • magda m.

już powinien je dostać III rok, potem IV i V i powinno odbyć się to do Świąt....czekamy na info do ataku na Sekretariat.
  • .......

Ej...starsi mają pierszeństwo :P dlaczego III rok pierwszy :P ...to nie fer :P
  • .......

Ej...starsi mają pierwszeństwo :P dlaczego III rok pierwszy :P ...to nie fer :P
  • Plocman

dostałem info od pana Dąbrowskiego, iż podania do podpisania będą w przeciągu dwóch tygodni, info było tydzień temu....;]
  • magda m.

rozmawiałam dziś z Panem Dąbrowskim i potwierdzam, to co napisał Plocman.
    wszystko będzie zorganizowane przez przedstawicieli samorzadu lub starostów na poszczególnych rocznikach
    planujemy wyznaczyc w sekretariacie dyzury dla ludzi odbierajacych legitki.
  • .......

no i co dalej z tą sprawą?? bo już sie zaczynają kanary nas czepiac...; /
  • Anonim

przecież nie mają prawa:>
  • magda m.

na III roku podania przejęła Katarzyna Puchacz
    na IV roku Łukasz Mosakowski
    na V roku mam ja

w trybie natychmiastowym osoby, które wcześniej nie dostarczyły ww. osobom dowodów wpłaty powinny to zrobić.
    przy dowodzie wpłaty podpisujemy podanie o wydanie legitki
    i latami podpisane podania wędrują do p. Dąbrowskiego

od momentu zaniesienia podpisanych podań w krótkim czasie legitki zostaną wyprodukowane i wtedy każdy osobiście będzie je odbierał u Pani Eli, oddając starą legitymację w rozliczeniu

PROSZĘ SIĘ SPRĘŻYĆ Z DOWODAMI WPŁAT:)

pozdrawiam
    Magda Miedzianowska
  • a

a jesli ja zgubilem dowod wplaty to co, bede musial placic jeszcze raz?
  • M a r i o l a :)

jeśli robiłes przelew z konta swojego to wydrukuj duplikat potwierdzenia.. ale jesli płaciłes przekazem pocztowym, no to chyba nic sie nie da zrobic...
  • a

placilem na poczcie, bez sensu chyba oni musza to miec gdzies odnotowane ze wplata byla. po raz pierwszy w zyciu wywiazalem sie w terminie z zobowiazan, tzn wyslalem zdjecie i wplacilem kase i dupa
  • M a r i o l a :)

nie znam się na procedurach pocztowych..:) ale pewnie nie zaszkodzi sprobowac..:)

• a

tzn nie mialem na mysli poczty tylko UW. no chyba jak wplacilem na specjale konto pieniadze to oni to maja gdzies odnotowane.
  • magda m.

hmm tylko nie wiem gdzie moglbys sie o to dowiedziec. napisz do pelnomocnika USOS, a ja jak tylko bede z nim rozmawiac to spytam.
  • m

Uj, panie Borysek, pan mnie dajesz taka możliwość poszydzić z pan i pana finanse, cymes!
    Ja wiem, że pan to 17 złotych za zgubiony weksel nie przebolejesz, ha ha!
    Ja panu jakby co zawsze mogę pożyczyć na starą znajomość. Ale oczywiście nie tylko na znajomość ale i na... Sam pan wiesz; )
  • a

o, pan Szepietbaum! pan głowę w chałat chowasz ja mnie pan widzisz na Piotrkowskiej, i w brame uciekasz! a internecie pan żeś chwat? ja nie chce panska rada i panska pożyczka! pan hucpiarz jesteś!! pan mnie lepiej oddaj dług! pan jesteś u mnie zadłużony, u Waldenberga zadłużony, u Dyminsteina zadłużony, pan u całego miasta jesteś zadłużony! ja znam! ja pana mogę ot, tak! uj, pan się ciesz że ja na niego wzgląd mam! że sympatię mam!
  • Anonim

Ludzie, Borys - się wczułeś teraz
  • a

Panie Brewzinger....
  • m

Uj, to chamuś to jest! Moje finanse czyste jak ta łza! To Pan mnie dłużny 44 ruble z odsetkami na więcej piętnastu miesięcy!
    A Waldenberg to kombinator, a Dyminstein rozprowadza trefny towar!
    Że już nie wypomne Panu - z osobistej sympatii - pewien niepodżyrowany wekzel...
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)