Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

podobno 4 rok nie integruje sie z reszta IPSu - to nieprawda, mozna nas spotkac na ławkach.

zapraszamy
  • g.

buahahahah
    dokładnie tak jak mówisz...
  • Flasia

e tam...gracie w zośkę, albo wspinacie się po drzewach...;D:D:D sama widziałam, np dziś. I wcale nie chcecie się bratać z młodszymi braćmi z IPSu :( < to my siedzieliśmy też na ławkach tuż obok Was; )>

pozdro
  • Flasia

ooo a najlepiej wbijcie się na Połowinki do ROxy i poświętujcie z nami. My z Wami byliśmy w tamtym roku, tak,tak; D. Piątek od 22. Bilety po 15...no ale wiecie, w tamtym roku to my buliliśmy więcej niż wy; D...ZAPRASZAMY!
  • g.

Sebastian, tyle razy ci mówiłem, żebyś nie chodził po drzewach. Ludzie patrzą, i potem są jakieś niepochlebne komentarze.
  • Anonim

nigdy nie gralismy w zoske i to juz chyba sie nie zmieni... glownie pijemy

Flasia, kiedy nastepnym razem bedziecie siedziec kolo nas to sie przylaczcie, a nie tak jakies obserwacje a potem pomówienia że po drzewach chodzimy.

KRZACZASTY MNIE WRABIA
  • Ewula-lala

hehe a ja tam wiem kto po drzewach chodzil; ].....

a ta zoska to byla chyba dosc prymitywna, bo przybrala szybko postac plastikowej butelki ...; ]

pzdr
  • frajda

a ja wiem skond sie biorom te obserwacje.... to po mtbsie nam tak zostalo; )
  • Kasia

nie, teraz to na tapecie jest wywiad, więc mamy szanse że ta obserwacja bedzie miała kolejne etapy :)
  • mikeelrapido

Tak?
  • frajda

a nie?
  • mikeelrapido

Ekhm...
  • Limon

zajebiste miejsce, tak wracajac do tematu! piwko. luzzz, jea..; >
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)