-
kaurz
>Rise up! napisał
>no o to , że osoby kandydujące (jeśli taką jesteś)
>chyba nie za bardzo powinny takie rzeczy robić...
>pewne zasady moim zdaniem są uniweralne i nie obejmują
>tylko i wyłącznie wyborów ogólnopolskich...
nie czuje sie z tym zle. nikomu nie mowilem "glosuj na mnie" tylko, ze zapraszam do glosowania :) -
K
Skończmy tę głupią dyskusję... Chyba niepotrzebnie wdarliśmy się we wzajemne wytykanie sobie różnych spraw. Ja też nie jestem bez winy, swoje 3 grosze dorzuciłem. A przecież nie chcemy patrzeć na siebie bykiem mijając sie na korytarzach. Przynajmniej ja nie chce.
Jeżeli chodzi o sprawy ciszy wyborczej, to nie można mieć do błękitnej listy pretensji - wszystko było ok, zgodnie z ustaleniami.
A kiełbasa i cukierki tylko ubarwiły wybory:)
To tyle z mojej strony jeżeli chodzi o tegoroczne wybory.
Pozdrawiam wszystkich! -
Anonim
:))) patrze na ta wymiane zdan i zastanawiam sie czy wy naprawde nie mcie co robic ? :) pozdro! :)))
p.s. mysle wlasnie nad impreza dedykowana glownie I rokowi mysle ze do soboty konkrety beda :) -
magda m.
no ja również uważam że ta dyskusja nie ma sensu co już napisałam Michałowi na priva.
natomiast trudno mi będzie, przynajmniej przez jakiś czas, zapomnieć niektóre napisane tu słowa... niestety ja się przejmuję takimi komentarzami i nie chciałabym więcej przeczytać takich wątków. mam nadzieję że więcej ich wspólnie nie poprowadzimy.
pozdrawiam -
-
bartek
-
fog
No dobra, to nie leży w zakresie obowiązków UKW, więc niech może ktoś zorientowany napisze jakie były wyniki do Parlamentu? -
Anonim
weszła lista, z której startował Michał Kaleta...
jej trzej kandydaci dostali 101,100 i 99 głosów. Błękitna Lista nie wiem ile miała chyba około 70-80 na osobę... -
Plocman
widzę, że kolega Gotz; ) wyżej nie do końca wie co napisał ,więc wytłumaczę.
Weszła lista Błękitna, ponieważ kandydowała do ZSS IPS jako jedyna, natomiast do parlamentu trzy mandaty trafiły do niezrzeszonych knadydatów.
-
Anonim
no ale wczesniej juz ustalono ze do ZSS kandydowała jedna wiec to jasne a skrotem napisalem ze weszli kandydaci zgrupowani wokol kandydatow nie utozsamianych w BL - wiec nie pisz prosze ze czegoś nie wiem.
-
magda m.
na NŚ 67 powinny wisieć protokoły z wyborów, niebawem powinny też pojawić się na stronie UKW.
ja również dokładnych wyników liczbowych nie znam, tyle wiem od Męża Zaufania, co kolega wyżej napisał.... przepiszę z protokołu jutro dokładne cyfry.
bardzo dziękuję tym, którzy zagłosowali na Błękitną Listę i gratuluję zwycięzcom do PS UW.
Pełny skład Zarządu Samorządu Studentów Instytutu Polityki Społecznej znajdziecie na początku wątku. Za kilka dni będzie już ukonstytuowany i ogłosimy listę kontaktów.
pozdrawiam
Magdalena Miedzianowska -
Anonim
poza tym kolega FOG pytal o parlament wiec chyba dosc jasne czego dot. moja odpowiedź kolego poinformowany:> -
magda m.
WYNIKI WYBORÓW NA IPS
Zarząd Samorządu Studentów IPS
kart wydanych: 202, głosów ważnych: 200
Magdalena Miedzianowska --- 153 głosy
wraz z zaproponowanym składem
Parlament Studentów UW
kart wydanych: 200, głosów ważnych: 200
Nowy Skład 67 (wybrani)
Sebastian Leśnowolski - 101 głosów
Maria Wojciechowska - 100 głosów
Michał Kaleta - 99 głosów
Błękitna Lista
Agnieszka Malinowska - 75 głosów
Monika Zawadzka - 83 głosy
Łukasz Symerewicz - 75 głosów
BARDZO DZIĘKUJĘ za tak tłumny udział w wyborach, frekwencja na studiach dziennych i wieczorowych wyniosła ok. 55%
BARDZO DZIĘKUJĘ wszystkim, którzy obdarzyli nas zaufaniem
jeszcze raz gratuluję zwycięzcom.
pozdrawiam
Magdalena Miedzianowska
przewodnicząca ZSS IPS
-
Anonim
Nowy Skład 67 (wybrani)
Sebastian Leśnowolski - 101 głosów
Maria Wojciechowska - 100 głosów
Michał Kaleta - 99 głosów
faktycznie niezrzeszeni ....
dobra, koniec tematu z mojej strony
gratuluję wszystkim wybranym
pozdrawiam -
Anonim
dziękuję za głosy oddane na NS 67, gratuluję Błękitnej liście i życzę nam wszystkim miłej współpracy! -
K
ja tez dziekuje za głosy na NS 67, gratuluje wszystkim, no i wielkie dzięki za frekwencję!!