-
Gołasia
czy może ktoś wie jak zostanie rozwiązana kwestia 2 listopada na naszym wydziale?
co się tyczy pon. powyborczego to będzie normalny dzień zajęć, ale studenci pozamiejscowi mają mieć usprawiedl. nieobecności w godz. 8-13.00 -
Anonim
-
magda m.
-
Anonim
a istnieje możliwość, że jakieś godziny dziekańskie będą w środę po południu przed 1 listopada, żeby umożliwić dojazd do domów na święto zmarłych? -
-
Anonim
ja piatki i tak mam wolne :] wiec mi to wszystko jedno ale o ile pamietam w zeszlym roku byly godziny dziekanskie czy cus takiego :] -
Moniak
-
a
-
Anonim
Z tego co się orientuje to mamy godziny dziekańskie między 8 a 13,ale to informacja do potwierdzenia jeszcze. -
o.lalala!
Ważna informacja dla studentów w związku z wyborami parlamentarnymi, w celu ułatwienia głosowania studentom zamiejscowym, decyzją władz Uniwersytetu Warszawskiego nieobecności studentów zamiejscowych na zajęciach w dniu
22 października 2007 r. w godz. 8 - 13 będą usprawiedliwione.
http://www.uw.edu.pl/ -
Anonim
-
magda m.
uwaga! 2 listopada decyzją Kolegium Dziekańskiego - wolny
w środę normalne zajęcia
pozdrawiam -
Majkel
Ahh szkoda że i nie ma zwolnienia z zajeć w środe np od 13:( Nie mielibyśmy zajeć:P No ale przez narazilibyśmy się na ogromną stratę w postaci wykładu z ekonomii... God Bless Kolegium Dziekańskie! -
Anonim
hmmm no ja np na mojej drugiej wspaniałej uczelni mam normalnie zajęcia w piątek 2 listopada. miło! więc nie ma co narzekać na uw:P -
kaurz
-
magda m.
chciałam zauważyć, że każdy Wydział podejmuje suwerenną decyzję w tej sprawie, więc ta którą podaję dotyczy WDiNP :) -
ewelina
rzeczywiscie zajecia w srode mogliby sobie darowac...... ja na pewno na zajeciach sie nie pojawie bo nie zamierzam wrocic do domu o godzinie 24 :P -
۞.Kacha ۞.
czy prawdą jest jakoby w środę od 13 były godziny rektorskie? takie mnie plotki doszły i chciałabym potwierdzić.:) -
magda m.