Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gołasia

czy może ktoś wie jak zostanie rozwiązana kwestia 2 listopada na naszym wydziale?
    co się tyczy pon. powyborczego to będzie normalny dzień zajęć, ale studenci pozamiejscowi mają mieć usprawiedl. nieobecności w godz. 8-13.00
  • Anonim

2 listopada bedzie wolny znajac zycie :]
  • magda m.

odgórnie wolny nie jest, ale zawnioskujemy o to.
  • Anonim

a istnieje możliwość, że jakieś godziny dziekańskie będą w środę po południu przed 1 listopada, żeby umożliwić dojazd do domów na święto zmarłych?
  • Anonim

ja piatki i tak mam wolne :] wiec mi to wszystko jedno ale o ile pamietam w zeszlym roku byly godziny dziekanskie czy cus takiego :]
  • Moniak

Ja nie mam, wiec jestem za tym zeby byl wolny :D
  • a

a czy 22.10 jest wolny bo takie slyszalem pogloski
  • Anonim

Z tego co się orientuje to mamy godziny dziekańskie między 8 a 13,ale to informacja do potwierdzenia jeszcze.
  • o.lalala!

Ważna informacja dla studentów w związku z wyborami parlamentarnymi, w celu ułatwienia głosowania studentom zamiejscowym, decyzją władz Uniwersytetu Warszawskiego nieobecności studentów zamiejscowych na zajęciach w dniu
    22 października 2007 r. w godz. 8 - 13 będą usprawiedliwione.

http://www.uw.edu.pl/
  • Anonim

Jak daleko trzeba mieszkac zeby byc studentem zamiejscowym?
  • magda m.

uwaga! 2 listopada decyzją Kolegium Dziekańskiego - wolny
    w środę normalne zajęcia

pozdrawiam
  • Majkel

Ahh szkoda że i nie ma zwolnienia z zajeć w środe np od 13:( Nie mielibyśmy zajeć:P No ale przez narazilibyśmy się na ogromną stratę w postaci wykładu z ekonomii... God Bless Kolegium Dziekańskie!
  • Anonim

hmmm no ja np na mojej drugiej wspaniałej uczelni mam normalnie zajęcia w piątek 2 listopada. miło! więc nie ma co narzekać na uw:P
  • kaurz

Majkel - i psychologie! :DDDDD
  • magda m.

chciałam zauważyć, że każdy Wydział podejmuje suwerenną decyzję w tej sprawie, więc ta którą podaję dotyczy WDiNP :)
  • ewelina

rzeczywiscie zajecia w srode mogliby sobie darowac...... ja na pewno na zajeciach sie nie pojawie bo nie zamierzam wrocic do domu o godzinie 24 :P
  • ۞.Kacha ۞.

czy prawdą jest jakoby w środę od 13 były godziny rektorskie? takie mnie plotki doszły i chciałabym potwierdzić.:)
  • magda m.

to raczej plotki, JM Rektor ogłasza takie decyzje na stronie UW.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)