Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • karwat !

hej. chcialabym kupic (po okazyjnej cenie; )) ksiazke siudy na prawo... heh sesja sie zbliza :/// hm i jeszcze bylabym ewentualnie zainteresowana gdyby ktos mial ksiazke do psiksu (nie wiem jak sie nazywa ale jest ona wspoltworzona przez ludzi od nas z ipsu). prosze o kontakt na gronie albo gadu 4043891
  • Anonim

karwacik ksiazka ma tytul "polityka spoleczna" :D wyd. ślask
  • Anonim

i jeszcze jedno..moze na forum ipsu tez sprobuj.
  • Anonim

chętnie sprzedam frustrację. Cena okazyjna!
  • Anonim

czyli jaka? okazyjna to pojecie wzgledne.. (nie zebysmy zasmiecali grono.)
  • Alek

5zl ... tyle ile piotrek bierze za 1h
  • Anonim

:]
  • Anonim

:)
  • Anonim

no staaaary, ustalilismy ze to zostanie miedzy nami...jestes chujem, ze sie wygadales, tyle ci powiem!
  • karwat !

tnx :) 4all ale co do zaborowskiego to od niego nic bym nie tknela <hahaha> nawet za okazyjna cene 5 zl !!!!!!!!!! milego weekendu, rjebjata!

a na koniec Wam dodam:

proszła zima, nastupiło ljeto, spasiba Stalinu za eto :D -> to moj ulubiony od wczoraj wierszyk
  • Anonim

ale Ci pojechała haraszo, haraszo, ba powiedziałbym niekiepsko;P
  • Alek

ups...ale przynajmniej bedziesz mial wiecej klientów:) to i cena moze wzrośnie :)
  • Plocman

wracając do tematu (nawet nie chcę wiedzieć, że ktokolwiek z samorządu się sprzedaje; -) )
    czy chodzi Ci o książkę Supińskiej, Rajkiewicza i Księżopolskiego "Polityka Społeczna" ?? Zdaje się, że ją mam ale musiałbym zerknąć czy to na pewno ta.
  • Anonim

przede wszystkim to nie zaliczyłbym Cię magdusiu do grona moich klientów :)

zero, raz, dwa, no to jazda, bansu król, kto mnie tak nazwał.

Idę na melanż, yo.
  • Anonim

chetnie pozbede sie Siudy

odezwij sie na gronie to jakos sie dogadamy:)
  • <:Panna Marianna:>

Odświeżając temat...ma ktoś do odsprzedania "wstęp do socjologii" B.Szackiej?
  • <:Panna Marianna:>

i jeszcze "ekonomie" Samuelsona lub Dornbusha
  • Anonim

a ja bym chętnie nabył po okazyjnej cenie S. Filipowicza "Historię myśli polityczno-prawnej". Posiada ktoś?
  • magda m.

chcialam zauwazyc ze Dornbush jest znany jako Begg:) i proponuje oglosic tez na forum...

niestety sama nie posiadacm ww.
  • Anonim

Chętnie pozbęde się filipowicza cz. 1 a ze jestem z Sulejówka dogadać się nie będzie cięzko :) dodam że xero zbindowane lżejsze od oryginału, cena do negocjacji. pozdrawiam
  • 1
  • 2
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)