- 1
- 2
-
karwat !
hej. chcialabym kupic (po okazyjnej cenie; )) ksiazke siudy na prawo... heh sesja sie zbliza :/// hm i jeszcze bylabym ewentualnie zainteresowana gdyby ktos mial ksiazke do psiksu (nie wiem jak sie nazywa ale jest ona wspoltworzona przez ludzi od nas z ipsu). prosze o kontakt na gronie albo gadu 4043891 -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
czyli jaka? okazyjna to pojecie wzgledne.. (nie zebysmy zasmiecali grono.) -
Alek
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
no staaaary, ustalilismy ze to zostanie miedzy nami...jestes chujem, ze sie wygadales, tyle ci powiem! -
karwat !
tnx :) 4all ale co do zaborowskiego to od niego nic bym nie tknela <hahaha> nawet za okazyjna cene 5 zl !!!!!!!!!! milego weekendu, rjebjata!
a na koniec Wam dodam:
proszła zima, nastupiło ljeto, spasiba Stalinu za eto :D -> to moj ulubiony od wczoraj wierszyk -
Anonim
-
Alek
ups...ale przynajmniej bedziesz mial wiecej klientów:) to i cena moze wzrośnie :) -
Plocman
wracając do tematu (nawet nie chcę wiedzieć, że ktokolwiek z samorządu się sprzedaje; -) )
czy chodzi Ci o książkę Supińskiej, Rajkiewicza i Księżopolskiego "Polityka Społeczna" ?? Zdaje się, że ją mam ale musiałbym zerknąć czy to na pewno ta. -
Anonim
przede wszystkim to nie zaliczyłbym Cię magdusiu do grona moich klientów :)
zero, raz, dwa, no to jazda, bansu król, kto mnie tak nazwał.
Idę na melanż, yo. -
Anonim
chetnie pozbede sie Siudy
odezwij sie na gronie to jakos sie dogadamy:) -
<:Panna Marianna:>
Odświeżając temat...ma ktoś do odsprzedania "wstęp do socjologii" B.Szackiej? -
<:Panna Marianna:>
-
Anonim
a ja bym chętnie nabył po okazyjnej cenie S. Filipowicza "Historię myśli polityczno-prawnej". Posiada ktoś? -
magda m.
chcialam zauwazyc ze Dornbush jest znany jako Begg:) i proponuje oglosic tez na forum...
niestety sama nie posiadacm ww. -
Anonim
Chętnie pozbęde się filipowicza cz. 1 a ze jestem z Sulejówka dogadać się nie będzie cięzko :) dodam że xero zbindowane lżejsze od oryginału, cena do negocjacji. pozdrawiam
- 1
- 2