-
Anonim
>adamu adamu napisał
>>Mała Plugawa Wiedźma napisała:
>>u nas moze ze 3 razy w ogole liste puscila...wez ta pani
>>jest tak nieogarnieta ze chociazbys na egzamin
>przyprowadzil
>>Słonia Trąbalskiego w zastępstwie za siebie to ona i
>tak
>>sie nie skapuje :):)
>
>A jakos pod koniec kwietnia stwierdzila, ze obecnosc na
>cwiczeniach jest w sumie nieobowiazkowa i wazne tylko, zeby
>Aronsona przeczytac do egzaminu.
Acha to nie pamietam tego :) Takze cwiczenia u niej spokojnie mozna sobie darowac ,nam w wiekszosci chyba starczyl do zdania 60 stronnicowy skrypt z Aronsona :D -
Ula Michalska
>bardzo.kolorowo napisała:
>ej a my musimy brac oguny? czy to jest kwestia wyrobienia
>punktow? bo jesli tak to czy przedmioty z drugiego kierunku
>tez nam dostarczaja punktow, nie? (:
Ale o ile coś skumałam z tymi ogunami to masz na nie głównie czas na czwartym i piątym roku więc nie musisz się spieszyć :> -
fog
>Mała Plugawa Wiedźma napisała:
>Acha to nie pamietam tego :) Takze cwiczenia u niej
>spokojnie mozna sobie darowac ,nam w wiekszosci chyba
>starczyl do zdania 60 stronnicowy skrypt z Aronsona :D
głównie chodzi mi o to, że już u siebie mam wtedy kursowe zajęcia, z kótrych nie mogę zrezygnowa nie niszcząc swojego misternego planu...:) także tchnęliście we mnie nadzieję, oby tylko pani dr nie zmieniła swych nawyków.
-
Kiełba. Pani Apatia
mam pytanie- na które z tych konwersatoriów trzeba (bo lista, bo pytania z nich są na egzaminie), a na które warto (bo ciekawe) chodzić? Pokrywa mi się z innymi zajęciami i nie bardzo wiem jak wszystko pogodzić.
Wprowadzenie do psychologii
Podstawy prawa
Wstęp do nauki o państwie i polityce
/wiem, że na psychologie niby nie trzeba, ale co z resztą?/ -
-
Łukasz Lutoborski
wstęp do nauki o państwie i polityce jest bardzo obowiązkowy - sprawdzana lista i aktywność plus referat = ocena końcowa
o ile pamiętam -
Hubert
jeżeli podstawy prawa to to samo czym była u nas encyklopedia prawa to trzeba na to chodzić. Aktywność wymagana. Referat też pomaga. Dr Spytek sprawdza liste i skrupulatnie przypomina o obecności. I robi kartkówki -
Kiełba. Pani Apatia
o kurcze.... to niedobrze.
a nie wiecie czy moge cos z tego sobie przepisac? mialam u siebie 1.podstawy wiedzy o państwie i prawie 2.podstawy prawa prywatnego
nie obraziłabym się jakby mi jakiś przedmiot odpadl :]
wiem, że to indywidualnie sie zalatwia, ale czy sa w ogóle szanse? -
Anonim
Nie wiem, ale są chyba małe szanse. To już trzeba obgadać z prowadzącym, ale pamiętam że kiedyś kolega chciał sobie przepisać prawoznawstwo zamiast encyklopedii prawa i wykładowca powiedział, że to nie to samo, więc prawa prywatnego mogą Ci nie uznać. Ale próbuj, bo może to uznają :) -
Kiełba. Pani Apatia
próbować będe, a jak; ]
dla mnie te przedmioty to wszystko jedno i to samo. -
Anonim
Podstawy prawa prywatnego nie przejdą na pewno ponieważ P. Dr Spytek niechętnie nawet przpisywała przedmiot, który tak samo sie nazywał z WZ koleżanka dostarczała spis omówionych zagadnień a z różnic pomiędzy programami P. Spytek zadała pracę pisemną. Na tyle ile mieliśmy z nią encyklopedie prawa na I roku i cywilne na IV to nie sądze, żeby zmieniła zdanie.
-
Kiełba. Pani Apatia
A podstawy wiedzy o państwie i prawie w ramach wstępu do nauki o państwie i polityce?
/desperacko czegoś czukam, bo po prostu mi sie pokrywa/ -
Kiełba. Pani Apatia
i jeszcze:
socjologia
technologia informacyjna (informatyka?)
logika
ekonomia
ktos próbował? komuś się udało? -
fog
to i ja moze sie spytam, czy ktoś wie o mozliwosci przepisania samego wykladu z ekonomii i "dorobienia" do niego cwiczen?
i ew. zaliczenia wstepu do spsychologi(30h)i psychologii spolecznej(60h) za sama psychologie spol,ale zato 120h?:)
kurde, pytania jak na bazarze:) -
Hubert
co do ekonomii to teraz w sumie sam nie wiem, bo dr Łukasewicz odchodzi z UW i nie wiadomo jak to będzie. -
Kiełba. Pani Apatia