-
wYm
może warto założyć taki temat, bo temat o rekrutacji i kandydatach się zaśmiecił już mocno.
to witam wszystkich, Marcin i będę dziennie studiował :].
może byśmy zorganizowali jakieś integracyjne piwo albo co? pomysł splagiatowany od znajomych z dziennikarstwa:P. -
Anonim
ja też witam serdecznie, jestem Marysia i będę studiować wieczorowo. a z tym piwkiem to genialny pomysł :)) -
Anonim
Witam wszystkich :) Agnieszka, również będe studiować wieczorowo, a integracyjne piwko popieram w 100% :) -
Asia;)
hej; ) jestem Asia, bede studiowala dziennie. Na spotkanie integracyjne rowniez z checia sie wybiore :D -
-
Wroobi
Heyah! Jam także pierwszoroczniak; ) A zwą mnie Bartek. Popieram wszystkich przedmówców :) -
Anonim
Hej wszystkim, jestem Sylwia i bede miała ta przyjemność studiowania wieczorowo :) To jak z tym piwkiem?; ) -
wYm
No widzę, że jest odzew porządny, więc gitnie :).
To pozostaje kwestia ustalenia terminu i miejsca. Jakieś propozycje? :] -
Anonim
hej :> miło mi, dzienna Ola :> wchodze w to wasze piwo:]
moze pierwszy wrzesniowy weekend? -
fog
ekhm, to i ja zaznaczam swoja obecnosc
Marcin dzienny, jesli ma to jakies znaczenie -
Figlarz
witam, witam!
grzesiek, dzienne studia.
myślę, że niejeden bruderszaft będzie na wyjeździe integracyjnym:)
ale wcześniej też można się ustawić, przynajmniej poznam kogoś do pokoju:) -
kaurz
<- kaurz , dla nieznajomych Łukasz. dzienne studia. nie bedzie mnie, niestety, na obozie. -
Kiełba. Pani Apatia
elka, też mnie nie bedzie na obozie, ale chyba nie pogardzicie kolegami niezintegrowanymi w sulejowie. -
.martyna
heh, chciałam napisac jakoś oryginalnie, ale w takim temacie sie chyba inaczej nie da :P
martyna, studia dzienne, na piwo chętna, na obóz jedzie. -
bartek
generalnie to j.w. :]
Bartek, studia dzienne, na piwo chętny, na obóz jedzie. -
olcik
ja również dziennie, Ola :) na obóz nie jadę niestety, na piwo chętnie; -) -
wYm
ja na obóz raczej też nie jadę, ale w takim razie może zaproponujmy jakiś termin tego piwa :]. Padł pierwszy weekend września, no to może sobota, 1.09? A może jakiś dzień powszedni w przyszłym tygodniu? -
a
-
ewelina
ewelinka, studia dzienne, na oboz nie jade. spotkanie? chetnie :) pozdrawiam wszystkich! -
Anonim
uff,a juz myslalam ze jestem sama co na oboz nie jade :P
mi od 1 wrzesnia wlasciwie kazdy termin piwny pasuje :> -
Kiełba. Pani Apatia
a może tak w drugim tygoniu września? jakaś druga sobota czy coś. tak nieśmiało proponuje :)