Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wYm

może warto założyć taki temat, bo temat o rekrutacji i kandydatach się zaśmiecił już mocno.
    to witam wszystkich, Marcin i będę dziennie studiował :].
    może byśmy zorganizowali jakieś integracyjne piwo albo co? pomysł splagiatowany od znajomych z dziennikarstwa:P.
  • Anonim

ja też witam serdecznie, jestem Marysia i będę studiować wieczorowo. a z tym piwkiem to genialny pomysł :))
  • Anonim

Witam wszystkich :) Agnieszka, również będe studiować wieczorowo, a integracyjne piwko popieram w 100% :)
  • Asia;)

hej; ) jestem Asia, bede studiowala dziennie. Na spotkanie integracyjne rowniez z checia sie wybiore :D
  • Wroobi

Heyah! Jam także pierwszoroczniak; ) A zwą mnie Bartek. Popieram wszystkich przedmówców :)
  • Anonim

Hej wszystkim, jestem Sylwia i bede miała ta przyjemność studiowania wieczorowo :) To jak z tym piwkiem?; )
  • wYm

No widzę, że jest odzew porządny, więc gitnie :).
    To pozostaje kwestia ustalenia terminu i miejsca. Jakieś propozycje? :]
  • Anonim

hej :> miło mi, dzienna Ola :> wchodze w to wasze piwo:]
    moze pierwszy wrzesniowy weekend?
  • fog

ekhm, to i ja zaznaczam swoja obecnosc
    Marcin dzienny, jesli ma to jakies znaczenie
  • Figlarz

witam, witam!
    grzesiek, dzienne studia.

myślę, że niejeden bruderszaft będzie na wyjeździe integracyjnym:)

ale wcześniej też można się ustawić, przynajmniej poznam kogoś do pokoju:)
  • kaurz

<- kaurz , dla nieznajomych Łukasz. dzienne studia. nie bedzie mnie, niestety, na obozie.
  • Kiełba. Pani Apatia

elka, też mnie nie bedzie na obozie, ale chyba nie pogardzicie kolegami niezintegrowanymi w sulejowie.
  • .martyna

heh, chciałam napisac jakoś oryginalnie, ale w takim temacie sie chyba inaczej nie da :P

martyna, studia dzienne, na piwo chętna, na obóz jedzie.
  • bartek

generalnie to j.w. :]

Bartek, studia dzienne, na piwo chętny, na obóz jedzie.
  • olcik

ja również dziennie, Ola :) na obóz nie jadę niestety, na piwo chętnie; -)
  • wYm

ja na obóz raczej też nie jadę, ale w takim razie może zaproponujmy jakiś termin tego piwa :]. Padł pierwszy weekend września, no to może sobota, 1.09? A może jakiś dzień powszedni w przyszłym tygodniu?
  • a

• ewelina

ewelinka, studia dzienne, na oboz nie jade. spotkanie? chetnie :) pozdrawiam wszystkich!
  • Anonim

uff,a juz myslalam ze jestem sama co na oboz nie jade :P
    mi od 1 wrzesnia wlasciwie kazdy termin piwny pasuje :>
  • Kiełba. Pani Apatia

a może tak w drugim tygoniu września? jakaś druga sobota czy coś. tak nieśmiało proponuje :)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)