Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

potrzebuje pomocy w znalezieniu odpowiedniej literatury do mojej pracy licencjackiej,
    przejrzalam juz mnostwo roznych ksiazek, szukalam w kilku bibliotekach i nie moge znalezc interesujacych mnie zagadnien, moze ktos z was moze mi podpowiedziec gdzie moge znalezc nastepujace informacje:
    1) typologie funkcji szkoły (to bardzo wazne, zeby to byly funkcje szkoly a nie systemu edukacji) i
    2) zadania gmin w realizacji polityki edukacyjnej (chodzi mi głównie o literature, ktora laczy te dwie rzeczy: samorzad terytorialny (zwlaszcza gminy) i edukacje)?
    z gory dziekuje za wszelka pomoc
  • magda m.

2) moim zdaniem powinnaś sięgnąć do ustawy po prostu albo na strony samorządów - zazwyczaj jest tam dużo informacji.
  • Anonim

ja tak zrobilam, odwolalam sie do ustaw, ale moja promotor powiedziala mi, ze to nie jest dobrze tzn ze musze odwolac sie do literatury przedmiotu, a ustawy moga byc "na plus", ale same nie wystarcza.

a strona samorzadu odpada, tam nic nie ma, jesli chodzi o ta gmine, ktora mnie interesuje.

ale dzieki za sugestie:)

pozdrawiam serdecznie,
    Karolina
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)