Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda m.

kiedy ewentualnie widzielibyście zajęcia ze służb społecznych?

środa odpada.
  • Anonim

wtorek - 8:00 jedyny termin jaki mi odpowiada:) ewentualnie jakikolwiek dzień byle o 18:30 lub 8:00

i błagam nie w środku dnia!!!

poza tym plan jest beznadziejny i jesteśmy chyba jedynym instytutem, na którym jest więcej zajęć na IV i V roku niż na I....

i zróbmy coś z tymi ruchami społecznymi w poniedziałek - prośba j.w. 8:00 lub 18:30... niektórzy powinni być w pracy 9:00-17:00 zamiast tracić czas powtarzając IV rok to samo...:/

• Plocman

służby społeczne wydaje mi się,że najlepiej na środę o 15ej, ewentualnie, wtorek, g. 8:00
  • Anonim

na szczęście, w środę być nie mogą:)
  • magda m.

zajęć nie jest więcej niż na I roku, argument o pracy 9-17 jest argumentem który nie działa na prowadzących. chociażby dlatego, że oni też chcą być w pracy w normalnych godzinach!

dodatkowo - na służbach społecznych nie była sprawdzana lista.

Zaproponuję Pani Profesor wtorek.

pozdrawiam
  • magda m.

argument, że IV rok powtarzasz to samo pozwolę sobie zignorować.
  • Anonim

:) dzięki
  • wtorek na 8:00 byłoby super! a tych poniedziałkowych ruchów społecznych nie da rady ani trochę drgnąć, na środę o 15:00? :-)
  • Anonim

a kiedy będzie ostateczna wersja tego planu??

moim zdaniem to trochę za późno na zmiany....były już zapisy na wykłady monograficzne, na wf, lektoraty.....wiele osób ma już plan ustawiony, dopasowany do drugiego kierunku....
    zmiana planu teraz może bardzo pokrzyżować palny, zwłaszcza jeśli chodzi o te zapisy przez usos na zajęcia...nie łatwo to będzie teraz zmienić bo miejsca są już pozajmowane.....

no ale to tylko taka moje refleksja...:/
  • magda m.

zapisy na inne zajęcia są od 26 sierpnia, zmiany jeśli będą to kosmetyczne. z poważnych protestów to były właśnie te służby społeczne więc o tym dyskutujemy.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)