Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Hophop

czy coś takiego w ogóle istnieje? słyszałem o tym ale nie mogłem nigdzie znależć informacji na ten temat. jeżeli taki jest przyznawany, to na jakich warunkach, wie ktoś może?
  • magda m.

musisz mieć orzeczenie lekarskie potwierdzone przez lekarza z UW napisać podanie i udać się na dyżur do Prodziekan WDiNP ds studenckih Prof. Barbary Szatur-Jaworskiej

dużury we wtorki (nie każdy - można sprawdzić dzwoniąc do dziekanatu) 10-11.30
  • Hophop

dzieki. a czy wiesz moze, czy bedac na urlopie zdrowotnym zachowuje sie, tak jak w przypadku urlipu dziekanskiego, status studenta, i czy nie trzeba uiszczac opłaty za ponowne wpisanie na kolejny rok czy tez liste studentów? bo obiło mi sie o uszy ze wyglada to tak, ze przychylaja sie do twojej prosby, skreslaja cie z listy studentow ale z zastrzezeniem ze za rok cie na nia wpisza ponownie.. :|
  • magda m.

z mojej wiedzy wynika że zachowuje się status studenta, Regulamin Wydziału ani Zasady studiowania nic o tym nie mówią.

zadzwoń do dziekanatu/sekretariatu i się upewnij.
    pozdrawiam
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)