Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • magda m.

PATRZ: http://samorzad.uw.edu.pl/ips/forum...

OBOWIĄZKOWA DLA DRUGIEGO, TRZECIEGO I CZWARTEGO ROKU!!!
  • Anonim

dzisiaj minął termin wysyłania zdjeć .....do wszystkich spoznialskich .....do 30 maja wlącznie możecie jeszcze przesylac woje zdjecia na moj adres monk85@o2.pl zatytulowane zdjecie oczywiscie swoim peselem i do 50 kilo rozmiar.....nastepnie plyta zostanie wypalona i oddana....

przypominam ze stare legitymacje nie beda juz podbijane a na wyrobienie nowych sie dlugo czeka bo sa tłoczone itd...takze jezeli chcecie miec od 1 pozdziernika ulgi np na komunikacje pospieszcie se ze zdjeciami

• Anonim

słuchajcie a czy już teraz płacimy czy później? potwierdzenie dokonania zapłaty trzeba będzie okazać dopiero przy odbiorze? czy bez tego (kasy), np moja legitymacja nie będzie wyrabiania? forum nie działa... więc może niech ktoś tutaj zamieści informacje... dzięki:)
  • magda m.

przekazywałam to Waszym przedstawicielom...:) ale będę tu wpisywać aktualne informacje.

trzeba zapłacić teraz, najlepiej do sesji.

http://www.wdinp.uw.edu.pl/usos a tu numer konta,

pozdrawiam
  • Anonim

A co ma zrobić osobnik, który dopiero dzisiaj ma zdjęcie? Zrobienie takiej fotki w Dojczlandii nie jest proste i musiałam specjalnie wrócić do Warszawy :-D
  • magda m.

taki osobnik musi się osobiście zgłosić do Biura Pełnomocnika USOS i dowiedzieć, czy jeszcze może dołączyć zdjęcie do bazy.
  • Anonim

To może być trochę trudne, bo osobnik znów jest w Hanowerze...
  • magda m.

aha... w takim razie Justyno wyślij mi zdjęcie z numerem pesel na maila.
  • Anonim

To w takim razie poproszę o maila, bo póki co próbowalam do Ciebie pisać na adres samorządowy, ale chyba nie dostałaś tych maili.
  • magda m.

maid@autograf.pl
  • Anonim

Dzięki, już wysyłam, będziesz miała czym niegrzeczne dzieci straszyć; -)
  • agnieszka

okazało sie ze moje zdjęcie sie nie nadawało i nie nie ma mnie w bazie
    nie wiem gdzie mam wysłać zdjęcie wlaściwe...
  • Karolka

dokad trzeba zaniesc potwierdzenie zaplaty za legitke?!
  • Anonim

Podobno do pani Eli.....
  • magda m.

na razie możecie trzymać w domu, pani Eli nie dawać. i tak dopiero na jesieni będą podania (miały być teraz ale nie nadążają)
  • Limon

ej obudzilem sie z reka w nocniku. co mam zrobic i gdzie powysylac itd?
  • magda m.

kilka wątków niżej znajdziesz informacje - wysłać mi mailem.
  • Aniksiężniczka

eeee...własnie się zorientowałam, że jescze nikomu żadnego zdjęcia nie wysłałam...czy jest jeszcze jakaś szansa na ta głupią nową legitymację?
  • aNKa

siema:) no więc.. w sumie to mam zdjęcie ale nie wiem gdzie je wysłać ani gdzie wpłacić pieniądze..więc jeśli ktoś by mnie poinstruował co mam zrobić zeby otrzymać nową, śliczną, lśniącą legitymacje to bym była bardzo wdzięczna;)
  • Monki

zdjęcie można chyba wysłać przez usos. Tylko w formie cyfrowej sertenli :)
  • 1
  • 2
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)