-
Hej,
jak pewnie wiecie także w naszym instytucie działa coś takiego jak samorząd studentów. Wyjaśniać, czym się zajmuje chyba nie trzeba, bo każdy ma tego jakiś obraz - często nie do końca prawdziwy, ale chociaż w części. I każdy wie, czy chciałby się jakoś zaangażować w prace samorządu u nas w instytucie, czy też nie.
I właśnie dla zainteresowanych odbędzie się spotkanie w najbliższy czwartek (14 października) o godzinie 17. Spotkanie odbędzie się w sali 334 (Nowy Świat 69, tuż obok sali wykładowej 335). Chodzi przede o wszystkim o porozmawianie, co byśmy chcieli zrobić w najbliższym roku oraz wstępne podzielenie się obowiązkami.
Miło by było, gdyby każdy miał jakiś choćby wstępny plan tego, co chciałby robić albo chociaż jaką dziedziną się zajmować.
Na koniec chciałbym tylko podkreślić, że nie jest to spotkanie jakiejś konkretnej listy wyborczej - przez ostatnie lata udawało nam się uniknąć "wielkiej polityki" i mam nadzieję, że tym razem też się uda, ale jeśli ktoś ma jakiś wyjątkowy pomysł, który chce realizować w 100% po swojemu, niech też śmiało przychodzi.
Pozdrawiam,
Patryk
PS. Podaję jeszcze do siebie numer, gdyby ktoś potrzebował, a nie miał: 513 075 535.
PS2. Jeśli ktoś wie, że będzie, niech da mi znać (najlepiej na priv), żebym orientacyjnie wiedział, ilu osób się spodziewać.
PS3. Jeżeli macie w tym czasie zajęcia i nie możecie iść na inną grupę, a uważacie, że zwolnienie by wystarczyło - też mi dajcie znać, postaram się coś załatwić.