-
haemorrhagia
hej:) zakładam ten wątek z myślą o tych z nas którzy mają zamiar studiować na UW w IPSie Nauki o rodzinie dzienne drugiego stopnia. Zapraszam do dyskusji na temat rekrutacji, studiów itp. W dalszym czasie może przyda nam się ten wątek do wymiany innych informacji a więc witam Was wszystkich i zapraszam raz jeszcze:) -
Мeg
Hej miło mi poznać; )
I od razu zakładam nasze grono ale prywatne więc kto będzie chciał zaproszenie proszę się zgłaszać; )
Myślę że tak będzie wygodniej; ) -
El
-
cześć :) miło mi oznajmić, że poszerzam nasze grono ipeesowiczów o moją skromną osobę :) -
-
pokakulka.
Ja również witam serdecznie wszystkich! Do zobaczenia 1 października a tym czasem wszystkim udanej reszty wakacji życzę :) -
Anonim
Hej,
ja także dołączam z miłą chęcią do grona :)
do zobaczenia w październiku !
pozdrawiam. A. -
Basia
witam wszystkich:) z przyjemnością się dołączam do Was :) Od razu mi raźniej:) do zobaczenia w paźnierniku :)
pozdrawiam gorąco :)
-
Basia
czy mógłby mi ktoś dac jakieś wskazówki jak się rejestrować, wybierać przedmioty dodatkowe itp. Próbowałam to ogarnąć sama, ale to dla mnie czarna magia. :/ -
Dag
ja tez chetnie dolacze do prv, choc z czasem wydaje mi się że przeniesiemy sie do fb.. albo stworzymy poprostu grupe na gmailu..
bo niestety grono chyba odchodzi w zapomnienie.
Co do rejstracji, nie wiem czy sobie juz poradzilas czy nie, ale na wyklady i grupy cwiczeniowe nie rejestrujesz sie tylko przydzielaja Cie z automatu po nazwisku.
co do przedmiotów dodatkowych/ogónów i monografów to masz wszsytkie listy przedmiotów do wyboru na rejestracji zetonowej..
http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/i...
patrzysz gdzie Ci pasuje godzina/ co Cie interesuje/ no i wazniejsze gdzie sa wolne miejsca - co bedzie o tej porze juz trudne. ale zawsze mozesz pojsc do osoby prowadzącej i prosić ja że bardzo Ci zalezy na danym przedmiocie i bla bla bla i żeby dpisała Cie do protokołu.
-
Мeg
>Dag napisała:
>ja tez chetnie dolacze do prv, choc z czasem wydaje mi się
>że przeniesiemy sie do fb.. albo stworzymy poprostu grupe
>na gmailu..
>
>bo niestety grono chyba odchodzi w zapomnienie.
no odchodzi, odchodzi, ale tu najłatwiej się znaleźć niż na fb.
>Co do rejstracji, nie wiem czy sobie juz poradzilas czy nie,
>ale na wyklady i grupy cwiczeniowe nie rejestrujesz sie
>tylko przydzielaja Cie z automatu po nazwisku.
Mogli by już podać do której osoby jest 1 gr a do której jest 2 :/ -
Anonim
Ja mam pytanie odnośnie przedmiotów dodatkowych. Jak rozumiem w I semestrze powinniśmy się zapisać na 2 takie przedmioty, tylko:
Czy mogą to być 2 oguny?
Czy też 1 z nich powinien być monografem (W jaki można się na nie zapisać? Z tego co mi wiadomo nie odbywa to się przez rejestracje żetonową). -
***MONICZKA***
-
haemorrhagia
-
Rafal Wojciechowski