Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • haemorrhagia

hej:) zakładam ten wątek z myślą o tych z nas którzy mają zamiar studiować na UW w IPSie Nauki o rodzinie dzienne drugiego stopnia. Zapraszam do dyskusji na temat rekrutacji, studiów itp. W dalszym czasie może przyda nam się ten wątek do wymiany innych informacji a więc witam Was wszystkich i zapraszam raz jeszcze:)
  • Мeg

Hej miło mi poznać; )
    I od razu zakładam nasze grono ale prywatne więc kto będzie chciał zaproszenie proszę się zgłaszać; )
    Myślę że tak będzie wygodniej; )
  • El

zgłaszam się:)

cześć :) miło mi oznajmić, że poszerzam nasze grono ipeesowiczów o moją skromną osobę :)
  • pokakulka.

Ja również witam serdecznie wszystkich! Do zobaczenia 1 października a tym czasem wszystkim udanej reszty wakacji życzę :)
  • Anonim

Hej,
    ja także dołączam z miłą chęcią do grona :)
    do zobaczenia w październiku !
    pozdrawiam. A.
  • Basia

witam wszystkich:) z przyjemnością się dołączam do Was :) Od razu mi raźniej:) do zobaczenia w paźnierniku :)
    pozdrawiam gorąco :)
  • Basia

czy mógłby mi ktoś dac jakieś wskazówki jak się rejestrować, wybierać przedmioty dodatkowe itp. Próbowałam to ogarnąć sama, ale to dla mnie czarna magia. :/
  • Dag

ja tez chetnie dolacze do prv, choc z czasem wydaje mi się że przeniesiemy sie do fb.. albo stworzymy poprostu grupe na gmailu..

bo niestety grono chyba odchodzi w zapomnienie.

Co do rejstracji, nie wiem czy sobie juz poradzilas czy nie, ale na wyklady i grupy cwiczeniowe nie rejestrujesz sie tylko przydzielaja Cie z automatu po nazwisku.

co do przedmiotów dodatkowych/ogónów i monografów to masz wszsytkie listy przedmiotów do wyboru na rejestracji zetonowej..
    http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/i...

patrzysz gdzie Ci pasuje godzina/ co Cie interesuje/ no i wazniejsze gdzie sa wolne miejsca - co bedzie o tej porze juz trudne. ale zawsze mozesz pojsc do osoby prowadzącej i prosić ja że bardzo Ci zalezy na danym przedmiocie i bla bla bla i żeby dpisała Cie do protokołu.

• Мeg

>Dag napisała:
    >ja tez chetnie dolacze do prv, choc z czasem wydaje mi się
    >że przeniesiemy sie do fb.. albo stworzymy poprostu grupe
    >na gmailu..
    >
    >bo niestety grono chyba odchodzi w zapomnienie.

no odchodzi, odchodzi, ale tu najłatwiej się znaleźć niż na fb.

>Co do rejstracji, nie wiem czy sobie juz poradzilas czy nie,
    >ale na wyklady i grupy cwiczeniowe nie rejestrujesz sie
    >tylko przydzielaja Cie z automatu po nazwisku.

Mogli by już podać do której osoby jest 1 gr a do której jest 2 :/
  • Anonim

Ja mam pytanie odnośnie przedmiotów dodatkowych. Jak rozumiem w I semestrze powinniśmy się zapisać na 2 takie przedmioty, tylko:
    Czy mogą to być 2 oguny?
    Czy też 1 z nich powinien być monografem (W jaki można się na nie zapisać? Z tego co mi wiadomo nie odbywa to się przez rejestracje żetonową).
  • ***MONICZKA***

Witam nowe koleżanki:)
  • haemorrhagia

Witaj nowa koleżanko:)
  • Rafal Wojciechowski

Witam ciesze sie ze ktos wyszedl z taka inicjatywa; )
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)