-
Мeg
A jak nie mam dyplomu to zaświadczenie z uczelni i coś jeszcze trzeba? -
βrzøzα
jak nie masz dyplomu to na razie wystarczy zaświadczenie o skończeniu studiów licencjackich i przeważnie na tym samym zaświadczeniu jest info o średniej. Zapomniałbym jeszcze o zdjęciach! 2 albo 3 (dokładnie nie pamiętam ale info o ilości jest na stronie ips'u) muszą być takie same jak wysłane do legitymacji!;]
a tak przy okazji zapraszam na grono I roku studiów dziennych II stopnia:
http://grono.net/chat/#forum/249430...
co prawda jeszcze nic szczególnego tam się nie dzieję, ale z biegiem czasu powoli się rozkręci;] -
Мeg
Ale ja nie na politykę społeczną, a na nauki o rodzinie; ) Ale dzięki za zaproszenie; )
A niestety strona instytutu nie działa jak należy więc dlatego się tu pytam. Ale wygląda na to że mam wszystko co potrzebne. -
haemorrhagia
hej:) ja też na nauki o rodzinie:) dobrze by było mieć oddzielny wątek co nie:)?więc chyba zaraz założę... -
-
haemorrhagia
więc:) grono dla nauk o rodzinie dziennych II stopnia http://grono.net/chat/#ips/topic/19... -
sierpień
hmm...ja składałam odpis dyplomu i mocno mi się wydaje, że na stronie ips'u nie było mowy o oryginale. w każdym bądź razie nikt nie miał zastrzeżeń, że owego oryginału nie złożyłam:) -
Мeg
Dziś złożyłam dokumenty i ma być złożony odpis dyplomu - obowiązkowo do końca września, oryginał to tylko matury ma być złożony. -
madziam7
cześć , mam pytanie dot. przedmiotu polityka społeczna czy na tym przedmiocie jest ekonomia i w jakim zakresie chodzi mi o to czy są typowe elementy czyli jakieś cyferki czy też sama teoria bez wyliczeń -
Anonim
Po przejrzeniu wszystkich możliwych forów IPS stwierdzam, iż nie istnieje osobny wątek bądź grono zaocznych II stopnia na kierunku polityka społęczna, co mnie niezwykle martwi, gdyż szukam współtowarzyszy doli i niedoli na najbliższe 2 lata. Może jednak ktoś taki się znajdzie? Byłoby miło się poznać i wspólnie poogarniać wszystko;) -
sierpień
W końcu pojawiła się osoba z mojego roku:) Już myslałam, że nikt z zaocznych II stopnia tu nie zagląda.