- 1
- 2
-
L :)
Z racji, że szczęśliwie dostałam się dziś na drugi stopień postanowiłam trochę wybadać teren. I inicjuje wątek dotyczący kwestii związanych z II stopniem IPS-u w celach zapoznawczo- informacyjnych. Warto, nie warto do was iść; )? Fajni, nie fajnie jesteście; )? -
Wyjątkowo niefajni; ) Ale iść i tak warto, bo w sumie z tych wszystkich kierunków na WDiNP to polityka społęczna chyba jeszcze najlepsza. A i atmosfera całkiem przyjemna.
-
A możecie powiedzieć coś więcej. Ogólnie o tym czy IPS ma duże problemy z USOEM czy tylko takie w ramach standardów UW; p Czy dziekanat działa źle czy bardzo źle; p I czy sesja jest koszmarem czy tylko koszmarkiem; p? -
USOS jak na realia UW działa całkiem nieźle. Może dlatego, że nas stosunkowo niewiele. Jasne, że zdarzają się wpadki, ale i tak jest nieźle.
Dziekanat działa zaskakująco dobrze. Sporym plusem jest brak kolejki - do innych dziekanatów się ludzie tłoczą, a u nas z reguły pusto.
Sesję da się przeżyć. Niektórzy polubili tak niektóre przedmioty, że potrafili je zdawać po 5 razy; -DDD -
-
Gmoch
Debilne gadanie na poziomie 5 latka,, fajni ? nie fajni jestescie? jestesmy złem -
Anonim
-
Paula
A ja mam pytanie- czy ktoś już założył grono dla I roku studiów II stopnia (stacjonarnych)? -
Anonim
to jest bardzo dobre pytanie :)
podbijam.
btw witam przyszłych nowych znajomych :) -
βrzøzα
zatem i ja witam wszystkich!;) co by nie zwlekać z brakiem oddzielnego grona, poniżej link! zapraszam wszystkich!;)
http://grono.net/chat/#forum/249430...
-
Anonim
szczerze to wspóczuję Wam zdawać MTBS.
przekonacie się sami.
nie strasząc nikogo. -
ewelina
-
@Gmoch - fajni nie fani było raczej przenośnią co do ogólnej oceny wydziału ale Twoja informacja też wydaje się nie zwykle praktyczna; p -
Anonim
Ewelina, zgadzam się z Tobą. Aczkolwiek są osoby, które do tej pory tego nie zdaly. -
sierpień
Jeśli mowa już o MTBS to może ktoś wie (może z autopsji) czy będę musiała ten przedmiot zaliczać skoro na studiach I stopnia miałam Metodologię badań społecznych? -
ewelina
jeśli miałaś 30 godz wyk + 30 godz ćw, a zagadnienia były podobne do tych co są przerabiane na ips, to nie będzie najmniejszego problemu :) -
Gmoch
>Lawenda :) napisała:
>@Gmoch - fajni nie fani było raczej przenośnią co do
>ogólnej oceny wydziału ale Twoja informacja też wydaje
>się nie zwykle praktyczna; p
nie pierdol lawenda :P -
Мeg
czy może mi ktoś podać jakie są wymagane dokumenty, bo strona nie działa (dokładnie zakładka o rekrutacji) a ja jutro jadę zawieźć i nie wiem czy mam już komplet. -
sierpień
na studia zaoczne: świadectwo dojrzałości, odpis dyplomu, 3 zdjęcia, ksero dowodu osobistego, zaświadczenie o średniej z toku studiów. wydaje mi się, że to wszystko:) -
Мeg
-
βrzøzα
prawie się zgadza, jeśli masz oryginał świadectwa dojrzałości i dyplom (nie odpis) to możesz śmiało zawieźć od razu (do końca września trzeba ww. dokumenty w oryginałach a nie odpisach i tak i tak dostarczyć), oprócz tego co wymieniła koleżanka jeszcze potwierdzenie opłaty za legitymacje;]
- 1
- 2