Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kam Kam

Starym obyczajem musimy się Was zapytać o kilka rzeczy :)

Pojawił się nasz nowy plan i szczerze mówiąc jak na 5 rok jest nieco dołujący :/

Czy ktoś były tak miły i udzielił informacji na temat listy obecności na wszystkich konwersatoriach?

Czy są one obowiązkowe? (prognozowanie społ, marketing polityczny, rozwój lokalny, pomoc społeczna?) bo wywnioskowałam, że terenowe nie mogą być dobrowolne...
  • Kam Kam

a, widze, z epodobne pytanie juz bylo, tylko ze dawno i pozmieniali sie nieco prowadzacy... takze moze w kwestii obecnosci tez cos sie zmienilo...
  • Anonim

pomoc społ. z dr Gierszewską- nieobowiązkowe, praca na zal 1 srtona A4
    prognozowanie z dr Wasylewskim -jakaś "ramotka" na zal. obecność nie pamiętam,ale tak jakoś pół na pół.
    organizacje pozarz. z mgr Chludzińskim,nieobowiązkowe, projekt pisemny na koniec.
    rozwój lokalny z dr Theiss- był bardzo obowiązkowy,ale pewnie zmienił się prowadzący.
    Marketing społ z dr Łotockim- chyba był obowiązkowy.
  • Anonim

A tak w ogóle dr Wasylewski jest powiedzmy "student friendly" i nie robi problemów z zaliczeniem? Bo właśnie z nim będziemy mieli rozwój lokalny.

PS Organizacje są nieobowiązkowe? Naprawdę? Bo nam przypadają w doskonałych godzinach popołudniowo-piątkowych...
  • Anonim

myslę,ze skoro w takich godzinach, tym bardziej będą nieobowiązkowe.
    Dr Wasylewski tak, jest dość student friendly.
    i to jest mój ostatni post na tym forum.jako, że jutro obrona i nic mnie tu więcej już nie trzyma:)

| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)