-
39134 sj
Witam wszystkich, chciałbym prosić o pomoc na temat jaki zamieściłem ponieważ nie posiadam żadnych materiałów jeśli był by ktoś co mógł by się podzielić takimi materiałami byłbym wdzięczny -
Anonim
Dyskryminacji wobec czego kogo? W jakim aspekcie? W jakim sensie? Książkę mamy Ci napisać? Naprawdę, sprecyzuj o co Ci chodzi -
39134 sj
Witaj otrzymałem taki temat tez za bardzo go nie rozumie jeżeli jesteś w stanie mi pomóc bardzo bym o to prosił. Bardziej wydaje mi się że w aspekcie politycznym i etycznym chodzi w tym temacie od dyskryminacje. Dziękuje za zainteresowanie. -
Anonim
LoL, jeśli taki dostałeś temat ogólny, to napisz ogólną odpowiedź, że PS z założenia sprzeciwia się dyskryminacji z każdym aspekcie i pod każdym względem, i stara się to zjawisko ograniczyć. Sorry ale jak jakiś zjebany nauczyciel stawia takie durne pytanie,to powinien otrzymać też głupią odpowiedź :] -
-
Grzesiek
jak ktoś się nie potrafi dopytać o czym właściwie ma przygotować referat, to też jest z nim coś nie tak. -
39134 sj
Widzę że pan Grześ jest bardzo inteligentnym i bardzo ułożonym człowiekiem z którym wszystko jest ok i zawsze dopilnuje swoich spraw :)lecz ja to przegapiłem w tym temacie nie dopilnowałem panie Grzesiu więc bardzo cię przepraszam że musiałeś się tutaj wypowiedzieć i poświecić swój cenny czas który masz na pewno bardzo dobrze rozplanowany naprawdę żal mi takich ludzi jak ty :) poprosiłem tylko o pomoc, a ty mi piszesz że jest coś ze mną nie tak. Bardziej bym zrozumiał jak byś napisał że nie wiem nic na ten temat(i zapewne tak jest) taki post byłby lepszy. -
Anonim
Człowieku, onanisto słowny! Twoje pytanie było bez sensu, bo z takim tematem to sobie możesz książkę 1000 stronnicową napisać a nie pracę jakąkolwiek :/ zawężyłbyś temat, skonkretyzował to dostałbyś pomoc a nie podajesz nam temat z dupy, to jak mamy C i pomóc? I sorry,nie wierzę,że masz 28 lat, bo zachowaujesz się jak dziecko -
39134 sj
Ej dziewczynko czy ja poprosiłem o odpowiedz na pytanie czy na materiały dotyczące tego tematu (czytaj) -
Anonim
Po pierwsze nie dziewczynko a po drugie sam sobie szukaj materiały jak jesteś tak tępy, że nie umiesz skonkretyzować pytania. Miałam dobre chęci, chciałam Ci pomóc,ale skutecznie się przed tym bronisz więc nara. -
adamu adamu
"Polityka społeczna"
G. Firlit-Fesnak (red.), M. Szylko-Skoczny (red.)
2008, Wydawnictwo Naukowe PWN
strona 265 - "Polityka społeczna wobec zjawiska dyskryminacji"
25 sekund z wujkiem google...