-
Projekt Książka
http://www.projektksiazka.wordpress...
Projekt Książka to pomysł, który wpadł mi do głowy pół roku temu, a był to wrzesień 2009. Podzieliłem się nim więc ze znajomymi, ale ci nie odkryli w tym tyle emocji i nadziei co ja sam. Powiedziałem też jej a ona postanowiła spróbować. Wspólnie stworzyliśmy początek tego, co teraz masz okazję tworzyć także Ty. Jest to pomysł, dotyczący również Ciebie. Dajemy Ci możliwość tworzenia książki według Twoich pomysłów. Ty przekazujesz je nam, a my wcielamy je w życie [głównego bohatera].
Naszym celem jest przede wszystkim stworzenie czegoś nowego, wspólnie z czytelnikami. Dlatego też chcemy dać Ci szansę współtworzenia tego portalu. Po przeczytaniu każdej nowej historii, napisz do nas maila z propozycją jej dalszego ciągu. Być może właśnie Twój pomysł będzie najciekawszy, najbardziej intrygujący lub niecodzienny. Ciąg historii publikowany będzie automatycznie co trzy dni, zawsze o godzinie 9:00. Jeśli chcesz być powiadamiany o nowych publikacjach, możesz dostawać od nas informacje za pomocą poczty elektronicznej.
Śledź historię głównego bohatera, komentuj kolejne historie, twórz z nami nową książkę, baw się wymyślając ciąg dalszy.