Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • .......

Czy u nas na wydziale jest praktykowana zabawa pt absolutorium, gdzie biegamy sobie w fajnych togach i czapeczkach i odbieramy dyplomy skonczenia studiów?? W sensie ta rzecz przed egzaminem magisterskim?? Jak nie to fajnie by bylo cos takiego zorganizowac w przyszlym roku :)
  • magda m.

nie ma takiej praktyk ponieważ mniejszość broni się w terminie...więc nie ma momentu żeby większość była obroniona żeby taką uroczystość zorganizować.
    ale jeśli będziecie mieli ochotę to myślę że Władze IPS poprą to.
  • .......

No tak, ale z tego co wiem od moich znajomych, to wszyscy to maja raczej przed obrona i odbierają po prostu dyplom ukończenia studiów, nie dostają dyplomów magisterskich, tylko jest to raczej uroczystość z okazji ukończenia studiów.
  • magda m.

hmmm z tego co ja się orientuje dyplom ukończenia studiów to jest po magisterce właśnie - wcześniej można uzyskać jedynie świstek że zakończyłaś X semestr studiów. trzebaby wymyślić jakąś formułę zgodną z prawem by mieć co wręczać przed mgr.
    co pewnie nie jest niemożliwe.
  • Plocman

już widzę jak na AULI odbieramy dyplomy, wszyscy w togach rzucamy się czapeczkami....;].....przemówi enie szarfa, podziękowania ...
  • .......

No właśnie o to chodzi :) o to, żeby mieć wspomnienia :) możemy i jakiś świstek dostawać, byle by takie coś zorganizować :)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)