Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ula Michalska

Chodzi mi o przedmioty na trzecim roku i jak w temacie- kto jest lepszym prowadzącym (głównie merytorycznie pod kątem przygotowania do egzaminu i zainteresowania przedmiotem)

- Statystyka społ: a) Maksimowicz-Ajchel; b) Kurowska

- Socjologia prob. społ: a) Żukowski (osobiście stawiam na niego); b) Pieliński

z pozostałych nie ma wyboru prowadzących :)

z góry dziękuję :)
  • Anonim

zarówno dr M-A jak i mgr Kurowska są ok, ja miałam ćwiczenia z Kurowską i było bardzo w porządku-polecam

i oczywiście dr Żukowski
  • Anonim

ja z socjo stawiam na żuka, jak mi ma pieliński znowu robić po sali 5 km i mnie rozpraszac to senkju; p
  • t

i Ala i Ania sa bardzo mile i pomocne :) ja bylem u Kurowskiej i ona podobno lepiej tlumaczy w czasie zajec
  • Anonim

co do statystyki hehe wzystko mi jedno bo chocbym miała ją z Jezusem to i tak czarno ją widzę
  • artur

Statystykę da się przeżyć, ja również polecam A.Kurowską,
  • Ula Michalska

A czy Maksimowicz-Ajchel dobrze mnie nauczy? Bo teraz spojrzałam, że te zajęcia pasują mi do drugiego planu
  • Anonim

dobrze, my z M-A mieliśmy wykład i pani dr robiła nam też egzamin- da sie przeżyć

a Ty Artur to już wiadomo czemu polecasz p. A. Kurowską:P
    cała męska część ją chwali;)

ale super jest faktycznie- jesli chodzi o ocenę merytoryczną zajęć- bo na reszcie się nie znam:P
  • artur

Sylwia moja ocena była tylko oceną merytoryczną zajęć, resztę zachowam dla siebie:)
  • Łukasz Lutoborski

>Perlette :) napisała:
    >A czy Maksimowicz-Ajchel dobrze mnie nauczy? Bo teraz
    >spojrzałam, że te zajęcia pasują mi do drugiego planu

dobrze.

jest ponadto autorką przystępnego podręcznika dla humanistów... ja pamiętam bardzo miło - miałem też ćwiczenia z panią doktor...
  • Jenny w stanie nieważkości:)

Jak a mój gust to to jest troche śmieszne. Myśmy tez wybierali między ćwiczeniowcami z socjo, a i tak była głownie z Żukiem, a Piel był ze dwa razy. Tak naprawdę to wybiera się godzinę w tym przypadku, a nie prowadzącego. Chyba,ze sie to zmieni.
    A co do statystyki - ja polecam panią Kurowską, naprawde tłumaczy tak,ze kazdy zrozumie. Tzn, jesli chce i słucha co ona mówi. Ja jestem bardzo zadowolona i dużo pamiętam ze statystyki, a jak czegos nie pamietam - to tylko zajrze do notatek i juz wiem:)
    Ale nie deprecjonuję pani Maksimowicz - podobno tez jest ok. Chociaż jak a wykładzie zaczęła wypisywac wzory na momenty centralne - to zdecydowalam,ze to mój ostatni raz i przestałam chodzić. Same cwiczenia wystarczyły na zdanie egzamiu i to na dobra ocenę:)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)