Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 2+2=5

mam ogromną prośbę... nie miałam przyjemności (wątpliwej lub nie) mieć zajęć z prof E. Leś i chciałabym się dowiedzieć czy warto wybrać się do niej na seminarium magisterskie... z góry dziękuje :)
  • M a r i o l a :)

od koleżanki, która u niej pisze wiem, że nie jest z niej zadowolona - przede wszystkim mało systematyczna i zaaferowana swoją szeroko zakrojoną działalnością wszelkiej maści...

ale może ktoś ma inne wrażenia:)
  • 2+2=5

hmm... to niedobrze bo jej seminarium idealnie pasowało do mojego planu zajęć na semestr następny.... i wszystko trzeba układać od nowa :)
  • Asia

ja slyszałam,że jest ok..i dużo pomaga:)
  • Plocman

Trzeba przyznać, babka jest niesamowicie zakręcona.
    Zresztą to i tak Promotor wybiera sobie studentów a nie studenci promotora. Jeżeli więc będziesz miała temat odstający od zainteresowań Pani Profesor, wówczas będziesz musiała zmienić grupę.
    pozdrawiam i powodzenia.
  • magdalenka

Dobrze jest mieć temat z zakresu NGO ,wolontariatu,albo coś wspólnego z rodziną.Prawdą jest ,że pomaga,daje materiały, pożycza książki,ale jednocześnie ma dużo innych zajęć i trzeba się samemu mobilizować.
  • Busy Girl;)

Chodzę do prof. Leś na seminarium i jest ok - rzeczywiście dużo książek przynosi, wysyła na konferencje i do różnych innych osób. Praca idzie nawet sprawnie - tylko czasem pojawiają się spięcia kiedy się coś napisze zgodnie z uwagami a potem pani prof. ma inną koncepcje;) Ogólnie w porządku:)
  • Anonim

a tak na marginesie- jak seminarium u Szylko-Skoczny?
  • Asia

ja piszę u Szylko..cóż..dla osób, które potrzebują bata nad głową nie polecam.
  • Łukasz Lutoborski

>State Of Love And Trust napisała:
    >mam ogromną prośbę... nie miałam przyjemności
    >(wątpliwej lub nie) mieć zajęć z prof E. Leś i
    >chciałabym się dowiedzieć czy warto wybrać się do niej
    >na seminarium magisterskie... z góry dziękuje :)

a Ty nie jesteś u nas na roku?? to jak Ty chcesz isć do prof. Leś??

to może tak zbiorczo...
    napiszcie jeśli możecie, jak wam się pracuje z:

- prof. M. Księżopolskim
    - prof. M. Szylko-Skoczny
    - prof. J. Auleytnerem
    - prof. C. Żołędowskim
    - Prof. G. Firlit-Fesnak
    - prof. J. Supińską
    - prof. B. Szatur-Jaworską

ja mam już swój typ, ale może się pozmienia...
  • Anonim

no dobrze, powiedzmy, że jestem w stanie się zmobilizować sama- a ajk inne aspekty pracy z SZ-SZ? Pomaga? Daje materiały?
  • 2+2=5

jestem u was na roku :) tylko pomyliły mi się plany zajęć (zamiast naszego sprawdziłam sobie obecny IV rok :)) a już nie chciałam wszystkiego prostować... ale przynajmniej wiem coś o pani prof, której nie mieliśmy okazji poznać :D
  • Anonim

ja chodze do dra Zoledowskiego i bardzo sobie chwale. ale to zalezy co kto lubi :] mozna u niego pisac na wlasciwie dowolny temat. co dla mnie najwazniejsze nie ma na zajeciach jakis glupich prezentacji ze swojego tematu, tylko po to zeby zanudzic reszte, a jak nikt nie ma pytan albo nic do oddania to sie seminarium konczy bez zbednego przedluzania. nie trzeba tez czytac ksiazek i referowac ich co tydzien. to by byla masakra :-]
  • Agata

a jak oceniacie prof Księżopolskiego? jak wyglada seminarium u niego?
  • social policy - minded

Ja chodzilam do Ksiezopolskiego na seminarium hmm jezeli potrzebujesz bata to u niego go nie znajdziesz. A to co znajdziesz to spokoj, brak stresu, zyczliwosc i praktycznie absolutny brak zawilych sytuacji. A to jednak oznacza ze trzeba samemu duzo popracowac, zalezy wiec od natury. Ja chcialam sie bronic szybko i pisac po swojemu dlatego jestem zadowolona:)
  • Map of the Problematique

Ja nie polecam prof. Leś.... więcej nie pisze, bo się tylko zdenerwuję :P
  • Daria Nowak

może jeszcze ktoś zajrzy tu:0. w tym sem muszę wybrać do kogo chcę chodzić na sem. mam do wyboru p. Leś i Prof. G. Firlit-Fesnak. O pani Leś już się naczytałam czy może o tej drugiej osobie ktoś coś napisać.
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)