Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • 2+2=5

kserówki z PSiKSu, historii polski i historii powszechnej, socjologii, logiki (cała książka) itd + do tego wszelkie notatki, referaty jakie posiadam:) jeżeli jest ktoś zainteresowany szacka i beggiem to także wlicza sie do oferty :)
  • Moniak

Ja w sumie jestem zainteresowana :D Z jestes dobra starsz akolezanka i oddajesz za mala kase (lib za darmo :P) czy masz jakas konkretna cene ustalona??:D
  • AA

ja tez jestem zainteresowana, ale beggiem, bo szacka mam. monia, mozemy sie jakos podzielic?
  • Moniak

mozemy, (a ja nei ma ani szackiej ani begga) -

do Olgi - kupilas sobie szacka?? moze pozycze od Ciebie kiedys jak sie zdecyduje; P
  • Limon

ja moge szacka sprzedac.
  • 2+2=5

no w takim razie mozemy sie jakos umowic i dostarcze wam materialy, reszte jeszcze ustalimy :)
  • 2+2=5

ps. prosilabym o prywatna wiadomosc :)
  • Anonim

oczywiście, że natala to dobra starsza kolezanka i odda w spadku, bez osiągania korzysci z bycia w potrzebie innych:P

a czy Ty Natalko bierzesz odpowiedzialnośc za nasze referaty?

pozdr
  • 2+2=5

Sylwio nie przeszkadzaj mi w interesach :P:P:P za wasze referaty złamanego grosza bym nie dała :D:D:D tez was kocham :*:)
  • karwat !

chętnie sprzedam begga (mikroekonomię) oraz xerówki z historii Polski, powszechnej, socjologii (na 2gi semestr), jak również wydrukowane wszystkie folie z ekonomii z bardzo dobrymi notatkami na marginesach :) plus przykładowe testy :) duuużo ogólnie tego mam. Jeśli ktoś by chciał coś u mnie zakupić to gratis :P mogę dać jakieś notatki jeszcze :)

magda
    gg: 4043891
    mail: magda.karwat@gmail.com

powodzenia, Pierwszaki :)
  • Eńdżell/De(v/b)il

fak tpolecam od Madzi folie z ekonomii z tymi cud notatkami na marginesach, Madzia wszystko skrzetnie notowala:) sam widzialem:)
  • karwat !

no ba :) bo Madzia jest super studentką :)
  • Eńdżell/De(v/b)il

nikt w to nie watpi:)
  • Marta Jaworska

Byłabym zainteresowana kserówkami z historii polski. Z kim miałaś historię??
  • Limon

chce ktos szacka? czy nie? a i historie polski mam jeszcze.
  • aNKa

też mam obie części begga i szacką więc jakby ktoś chciał to też chętnie odstąpie:):) i ładnie opracowane referaty szarfenberga mam i "serce i umysł" ksiązke aronsona na kompie też mam:)
  • Moniak

a begga za ile odstapisz??;]
  • aNKa

normalnie sa po 50 zeta, to ja moge każdą za 30?? bo w sumie prawie ich nie tknęłam ostatecznie:)
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)