-
Anonim
Na stronie http://www.ipsoantykoncepcji.pl znajduje się ankieta na temat aborcji, antykoncepcji i edukacji seksualnej. W ramach pracy semestralnej z Polityki Społecznej robimy badania i chcemy napisać raport dot. preferencji studentów IPS. Im więcej opinii tym lepiej, więc poświęć minutkę i wypełnij ankietę!; )Więcej info na podanej stronie. Z góry dzięki! :) -
magda m.
-
Geo
Fajnie, że ktoś podjął temat.
(szkoda, że niektórzy inni prowadzący zajęcia uważają go za zbyt "publicystyczny" by był on wart uwagi studenta IPSu:/)
Tylko jedno pytanie brzmi dla mnie dziwnie, mianowicie jedenaste:
"Jak Pan(i) myśli, czy w celu zapobieżenia ciąży dopuszczalne jest
czy też raczej niedopuszczalne podejmowanie takich działań, jak"
w zasadzie dlaczego (choć nie popierając) mam uważać, że kalendarzyk małżeński jest niedopuszczalny?:> -
Grzesiek
>w zasadzie dlaczego (choć nie popierając) mam uważać,
>że kalendarzyk małżeński jest niedopuszczalny?:>
tez mnie to zastanowilo. Moze dlatego ze jest malo skuteczny? :) -
-
Eńdżell/De(v/b)il
ale to nie znaczy ze jest niedopuszczlny, powinno byc inne sformulowanie -
Anonim
-
Geo
>Eńdżell/De(v/b)il napisał
>ale to nie znaczy ze jest niedopuszczlny, powinno byc inne
>sformulowanie
właśnie o to mi chodziło.
a w ogóle to seks jest ZŁY! :P -
Anonim
Doceniam uwagę :) chodzi jednak o coś innego: niektórzy mogą uważać tabletki po stosunku za niedopuszczalne bo ew. mogą zabić -powiedzmy w cudzysłowiu -"zarodek" (nie zastanawiam się tu czy to już jest człowiek czy jeszcze nie), albo metody mechaniczne które mogą być uważane za nieetyczne.. takie rozumienie miałyśmy na myśli :)
pozdrawiam starszych - mądrzejszych kolegów - wnioskuję że nauka na tym kierunku jakieś efekty przynosi; ) -
Eńdżell/De(v/b)il
to zalezy komu jakie:)
zgadzam sie z kolega Łukaszem: sex jest zly!!
rety kto nauczyl mnie tak klamac?:] -
Anonim
nauczyles sie tego podczas egzaminów; )
kłamać, a nie tego ze sex jest zly
zeby nie bylo niedomówien -
Eńdżell/De(v/b)il
Kacprze dobrze ze dopisales"zeby nie bylo niedomowien" bo juz sie przerazilem ze na IPS-ie sie auczylem teog ze sex jest zly, od razu rzucilbym studia:P