Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M a r i o l a :)

czy ktoś się może orientuje skąd wziąć świadectwo maturalne? chcę złożyć dokumenty na drugi kierunek (prawo) i potrzebuję oryginału, tylko nie wiem, czy dziekanat (sekretariat?) jest teraz czynny... może ktoś wie coś o tym? no bo jesli nie, to nie wiem, co robić, a do 19. o8. muszę złożyć wszystkie dokumenty....

będę baaaardzo wdzięczna:)
  • kk

idź najpierw do swojego sekretariatu: jeśli tam jest, (najprawdopodobniej wlasnie tam) to tylko zostaw podanie o wypożyczenie dokumentu i wsio

i gratuluję prawa:)!
  • kk

no jasne, w koncu jestes z Zamoscia:))
  • Limon

etam, puchacz jakis.

Pewnie:) Zamość to perła w końcu!:)

i dzieks za info - jutro będę sie dobijać o mój "papier"

>bawmy się! bawmy się! napisał
    >etam, puchacz jakis.

wiesz, że Cię lubie:) dlatego nie wdam sie w dyskusję o wyższości P. nad L. :)
  • Limon

pf, haha.
  • magda m.

sekretariat do końca miesiąca nieczynny.

ale jeśli dostałaś się na drugi kierunek UW to powinni Ci przyjąć ODPIS matury.

no to peszek:)

też mi sie wydawało, ze odpis wystarczy, ale na stronie IRK jest napisane, ze w przypadku rozpoczęcia studiów na drugim kierunku trzeba oryginał świadectwa zabrać z dziekanatu lub wypożyczyć...

no nic, mam nadzieję, ze mnie bądą chcieli z moim odpisem:)
  • Limon

;] sasa
  • kk

bedzie ok, powinni przyjąć,
    najwyzej zostawisz oswiadczenie, ze jestes studentką uw, nr legitymacji taki a taki i że oryginal znajduje sie u ciebie w instytucie
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)