Polityka Społeczna (IPS UW) [907]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Moniak

Moze ja sie tu zaczynam szarogesic (w razie czego przepraszam, normalnie jestem skromna i niesmiala) ale moze bysmy (znaczy obecne nowoprzyjete pierwszoroczniaki) sie poprzedstawiali, poznali - zawsze lepiej sie dowiedziec z kim sie bedzie na roku, niz tak z zaskoczenia, a potem kazdy sie boli do drugiego odezwac :D bo to i nowe srodowisko i miejsce nowe bo kazdy sie gubi i takie tam.......
    No wiec zacze od siebie.....DOSTALAM SIE NA IPS i jestem strasznie zadowolona :D
  • Krycho

Gratulujemy! Serdecznie zapraszamy teraz na obóz integracyjny w Sulejowie! Będzie się działo!:) Więcej info w odrębnym wątku:)
  • Limon

jedzcie do sulejowa, jak przez tydzien bedziecie grzali palnik to nie bedzie sie nikt gubil..
  • Mr

Hhmm, odnosze wrazenie, nie wiem czy sluszne, ze poki co jestes jedyna osoba z udzielajacych sie na tym gronie tegorocznych kandydatow, ktora sie juz dostala; )
  • Anonim

jeszcze ja! jeszcze ja! tez sie dostalam i sie odzywam:D
  • Moniak

>Copykat napisała:
    >Hhmm, odnosze wrazenie, nie wiem czy sluszne, ze poki co
    >jestes jedyna osoba z udzielajacych sie na tym gronie
    >tegorocznych kandydatow, ktora sie juz dostala; ) "

Ktos musi byc tym pierwszym i zaczac sie udzielac. :D

• Moniak

>brómek napisała:
    >jeszcze ja! jeszcze ja! tez sie dostalam i sie odzywam:D

Witam Szanowna Pania. Milo mi :D W koncu sie ktos odezwal, bo jeszcze troche i bym pomyslala ze sami cisi i przestraszeni ludzie sie tu dostali co sie boja odezwac do kogokolwiek :D - w sumi etez mam troche stracha, ze sie nie polapie w tym zyciu studenckim - w sensie gdzie co jest, jakie sale, co jak zalatwic - ale najwyzej sie starszakow zapytam - moze beda tacy mili i mi pomoga :D
  • Anonim

mysle ze duzo pierwszoroczniakow jeszcze nie wpadlo na taki wspanialy pomysl, zeby na gronie poszukac czegos o kierunku na ktory ida;) pewnie z czasem sie ktos nowy pojawi...
    ja tam bym sie tak nie przejmowala tymi nowosciami- popytamy, zobaczymy... na razie trza korzystac w najdluzszych oficjalnych wakacji w naszym zyciu, bo w przyszlym roku, juz takie dlugie nie beda:D
  • Moniak

No wiadomo ze trzeba korzystac - zgadzam sie w 100%

A co do nowosci - widac juz mam taki charakter ze wole wiedziec wszystko od razu, nie iwem, chyba mnie tak wychowali albo przejelam takei geny po rodzicach, bo zawsze wolalam wszytsko wiedziec wczesniej :P
  • Mr

Podobno do wczoraj tylko 4 osoby z listy przyjetych zlozyly dokumenty, wiec nic dziwnego ze na razie tylko wy tu jestescie; ) Reszta siedzi na rezerwie...
  • Moniak

Mam rozumiec ze Ty tez? No ale przeciez jeszcze sie te listy rusza, przeciez przecietnei kazdy rejestrowal sie na kilka kierunkow wiec miejsa sie beda zwalniac......

A co do tematu - tak go zalozylam, zeby poznac kto sie bedzie ze mna uuczyl :P
  • Anonim

przy mnie dzis jeden chlopak odbieral spowrotem swoje dokumenty:P
  • Moniak

uuu....jaka szkoda, uciekaja od nas :P Ale mnei sie wydaje ze wiele osob traktuje polityke spoleczna jako swoiste kolo ratunkowe - w razie jak sie nigdzie nei dostana to pojda tutaj i dlatego moze dlatego malo kto jescze papiery zlozyl, kazdy czeka na swoj kierunek......albo nie wiem jzu czemu tak malo zlozyla do tej pory.....
  • Mr

No ja tez, na 198 miejscu dokladnie, wiec jak o mnie chodzi to jestem bardzo zadowolona ze ludzie zabieraja papiery :) Pani w sekretariacie powiedziala ze szanse maja osoby do mniej wiecej 330 miejsca, wiec na razie nie panikuje, tylko czekam na telefon... a temat bardzo sluszny, dobrze sie wczesniej poznac :)
  • Moniak

No to widzisz - nie trac nadzieji. Ja mam tez nadzieje bo moja kolezanka z klasy tez na rezerwowej i czeka :D A jeszcze raz co do tematu - zawsze warto wczesniej zalozyc - przeciez wiadomo ze nie wszyscy pojada na ten oboz integracyjny (ja sama nie wiem czy pojade :/) a chocby i poznanie sie na gronie zawsze daje jakis mneijszy strach przed pierwszym dniem :D
  • magda m.

przychodzcie przychodzcie, im Was wiecej fajnych tym lepiej :)

Komisji Rekrutacyjnej nudnooo bez Was Drodzy Kandydaci!

gratuluje wszystkim przyjętym, trzymam kciuki za rezerwowych....oraz zapraszam na http://www.samorzad.uw.edu.pl/ips

pozdrawiaki
  • Moniak

O a ja Cie kojarze, papiery ode mnei bralas :D
  • Flasia

hehe; )

ja również pozdrawiam pierwszoroczniaków; )

Ten Pan który odbierał papiery odrazu mówiłże je zabierze. Ale mam newsa otóż nie prawdą jest że polityka społeczna to jakieś koło ratunkowe otóż ponad 100 osób zadeklarowało w preferencjach ją jako 1 kierunek, a limit mamy 85 miejsc....;)

ale tymczasem nowoprzyjęci już mi się zapisyuwać na obóz zerowy! Studenci IPS dla Studentów IPS! To już nasza IPSowa tradycja od 5 lat!!!!

Czekam na zgłoszenia!
  • Flasia

Aha bo jeszcze komuś tam miałam dopisać, kandydatów było 940 w sumie na politykę społeczną...i jeszcze raz tu usłyszę...RATUNEK czy inne tam...to już się postaram osobiście o umilenie startu w studenckie życie na naszych sulejowskich otrzęsinach...!!!
  • Mr

>Ale mam newsa otóż nie prawdą jest że polityka społeczna to jakieś koło ratunkowe otóż ponad 100 osób zadeklarowało w preferencjach ją jako 1 kierunek, a limit mamy 85 miejsc....;)
    <

No to mnie pocieszylas; ]
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)