-
Piotras
Jeśli ktoś z Was miałbym do sprzedania "Administrację publiczną" Jerzego Hausnera to bardzo chętnie odkupię. Proszę pisać na priv, gg: 5095898 lub kom: 505939874. Bardzo mi na tym zależy.
Pozdrawiam -
Wapniesia
Ja też przyłanczam się do prośby kolegi, jeżeli ktoś posiada nawet ksero tej książki to jestem zainteresowana. Podaję num tel: 509191007 -
*SyCyLiA*
Jakby ktos mial na sprzedaz ksiazki dla pierwszego roku w wersji xero tez np Polityka spoleczna PWN to prosze o informacje na priv
Z gory dzieki -
-
Jola
Hej! Chętnie odkupię "Administrację publiczną" J. Hausnera, oraz podręcznik do Polityki Społecznej pod red. G. Firlit-Fesnak ( książka,xero-wszystko jedno) za rozsądną cenę:) Jeśli ktoś nimi dysponuje, będę bardzo wdzięczna za kontakt:)
pozdrawiam! -
Anonim
-
*SyCyLiA*
Szukam ksiazek kserowek dla drugiego prosze pisac na priva badz na gg:5064164 -
>*SyCyLiA* napisał
>Szukam ksiazek kserowek dla drugiego prosze pisac na priva
>badz na gg:5064164
Nie wygłupiaj się. Jakich książek?
Potrzebne będą ze dwie (statystyka na pewno), znajdziesz bez problemu w BUWie. -
*SyCyLiA*
Jesli nie ksiazki to kserowki po co mam drugi raz chodzic po bibliotekach jesli ktos chetnie odsprzeda; ) -
Natalia J
Kupię po okazyjnej cenie podręcznik do polityki społecznej G. Fesnak oraz "Administrację publiczną" Czaputowicza. gg 9497822 -
Magda
chętnie zakupię pomoce naukowe tzn notatki, skrypty na 1 rok :)
magdalena.gryza@vp.pl -
iwku79