Polityka Społeczna (IPS UW) [906]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotras

Jeśli ktoś z Was miałbym do sprzedania "Administrację publiczną" Jerzego Hausnera to bardzo chętnie odkupię. Proszę pisać na priv, gg: 5095898 lub kom: 505939874. Bardzo mi na tym zależy.

Pozdrawiam
  • Wapniesia

Ja też przyłanczam się do prośby kolegi, jeżeli ktoś posiada nawet ksero tej książki to jestem zainteresowana. Podaję num tel: 509191007
  • *SyCyLiA*

Jakby ktos mial na sprzedaz ksiazki dla pierwszego roku w wersji xero tez np Polityka spoleczna PWN to prosze o informacje na priv
    Z gory dzieki
  • Jola

Hej! Chętnie odkupię "Administrację publiczną" J. Hausnera, oraz podręcznik do Polityki Społecznej pod red. G. Firlit-Fesnak ( książka,xero-wszystko jedno) za rozsądną cenę:) Jeśli ktoś nimi dysponuje, będę bardzo wdzięczna za kontakt:)
    pozdrawiam!
  • Anonim

Kupię Jończyka w rozsądnej cenie,kontakt na prv .
  • *SyCyLiA*

Szukam ksiazek kserowek dla drugiego prosze pisac na priva badz na gg:5064164
  • Patryk

>*SyCyLiA* napisał
    >Szukam ksiazek kserowek dla drugiego prosze pisac na priva
    >badz na gg:5064164

Nie wygłupiaj się. Jakich książek?
    Potrzebne będą ze dwie (statystyka na pewno), znajdziesz bez problemu w BUWie.
  • *SyCyLiA*

Jesli nie ksiazki to kserowki po co mam drugi raz chodzic po bibliotekach jesli ktos chetnie odsprzeda; )
  • Natalia J

Kupię po okazyjnej cenie podręcznik do polityki społecznej G. Fesnak oraz "Administrację publiczną" Czaputowicza. gg 9497822
  • Magda

chętnie zakupię pomoce naukowe tzn notatki, skrypty na 1 rok :)
    magdalena.gryza@vp.pl
  • iwku79

Kupię Demografię Holzera 2003 lub 2006
    oraz Okólskiego
    info na priv
| |

Forum studentów, absolwentów, kandydatów na studia oraz sympatyków Instytutu Polityki Społeczne...

Fotki

Miejsca grona (0)