-
Konewka
tak Zbyszko - w srode jest egzam u Kledynskiego.
Waysowy egzamin tez bym przelozyl na styczen ..... -
krzysiek
>PIOTREK napisał
>termin zaliczenia 13 grudnia jest NIEAKTUALNY nie bylo
>chetnych nic nie bedzie zalatwiane. jesli chodzi o 20
>grudnia nie wiem jak dr wenda z czassem stoi ale mi
>osobiscie 20 nie pasuje wogole. jesli chcecie zalatwiac na
>20 termin to juz sami. to tyle
a mi nie pasuje 13 bo mi śnieg na polu stoi, krowa się cieli i pszenica w stodole gnije...
jutro pójdziemy do niego, ogarniemy kiedy mu pasuje termin w grudniu ewentualnie na początku stycznia i się wtedy dogadamy osobiście z grupami bo takie maila grona to o kant dupy potłuc. -
Kwiatek
-
Zbyszko
takze tak, Ways w styczniu a w nastepna srode jest Wenda. nie pamietam o ktorej :P -
-
Rafał M.
Zaliczenie z eksploatacji będzie we środę (22.12) o wstępnie ustalonej godzinie 13:00 -
Rafał ...
czy ma ktos jakies materiały zeby sie pouczyć ?? jesli tak to prosze o wysłanie na maila branch20@gmail.com . odwdzięczę się; ) -
Zbyszko
gałązka to nie to grono.... takie propozycje składaj na bardziej odpowiednich stronach xD -
głowa szemrana i niespokojna
czy ktos pisał do wendy w sprawie potwierdzenia tego środowego terminu?
jak z nim rozmawialiśmy to mówił żeby mu mailem to jeszcze potwierdzić, więc trzeba to ogarnac -
paulina.
Kondziu, ja nie pisałam, więc napisz jak możesz, jeśli są chętni?? bo generalnie ja jestem za, żeby zrobić to zaliczenie w środę! -
-
Rafał M.
Ja dziś z Nim rozmawiałem na ten temat. Powiedział, że jeśli zorganizujemy salę i na zaliczenie przyjdzie minimum 12 osób to możemy pisać w środę o 13.
Jutro postaram się załatwić jakąś salę, ale wątpię żeby tak z dnia na dzień było to możliwe. Jeśli nie będzie sali to porozmawiam z dr Wendą, żeby zrobić zaliczenie w pierwszą środę w nowym roku tj. 05.01.2011r.
Chyba, że macie inne propozycje terminu? -
-
Rafał M.
Cześć,
Zaliczenie wykładu - 5 stycznia o godz. 13 w sali 415. Zaliczenie będzie trwało ok. 1h.
W razie zmian dam informacje na gronie.
pzdr -
-
Rafał M.
Sala może by się i znalazła, ale jutro nie ma dr Wendy, bo ma jakiś pogrzeb. -
Anonim
-
Rafał M.
Termin jest ustalony z prowadzącym, sala zarezerwowana, więc jeśli przyjdą ludzie to zaliczenie się odbędzie (minimum 12 osób).