Inżynieria środowiska - PW - rok IV [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Konewka

tak Zbyszko - w srode jest egzam u Kledynskiego.

Waysowy egzamin tez bym przelozyl na styczen .....
  • krzysiek

>PIOTREK napisał
    >termin zaliczenia 13 grudnia jest NIEAKTUALNY nie bylo
    >chetnych nic nie bedzie zalatwiane. jesli chodzi o 20
    >grudnia nie wiem jak dr wenda z czassem stoi ale mi
    >osobiscie 20 nie pasuje wogole. jesli chcecie zalatwiac na
    >20 termin to juz sami. to tyle

a mi nie pasuje 13 bo mi śnieg na polu stoi, krowa się cieli i pszenica w stodole gnije...

jutro pójdziemy do niego, ogarniemy kiedy mu pasuje termin w grudniu ewentualnie na początku stycznia i się wtedy dogadamy osobiście z grupami bo takie maila grona to o kant dupy potłuc.
  • Kwiatek

Ja też jestem za Waysem w styczniu; )
  • Zbyszko

takze tak, Ways w styczniu a w nastepna srode jest Wenda. nie pamietam o ktorej :P
  • Rafał M.

Zaliczenie z eksploatacji będzie we środę (22.12) o wstępnie ustalonej godzinie 13:00
  • Rafał ...

czy ma ktos jakies materiały zeby sie pouczyć ?? jesli tak to prosze o wysłanie na maila branch20@gmail.com . odwdzięczę się; )
  • Zbyszko

gałązka to nie to grono.... takie propozycje składaj na bardziej odpowiednich stronach xD
  • głowa szemrana i niespokojna

czy ktos pisał do wendy w sprawie potwierdzenia tego środowego terminu?
    jak z nim rozmawialiśmy to mówił żeby mu mailem to jeszcze potwierdzić, więc trzeba to ogarnac
  • paulina.

Kondziu, ja nie pisałam, więc napisz jak możesz, jeśli są chętni?? bo generalnie ja jestem za, żeby zrobić to zaliczenie w środę!

no kurde troche poźno, ale zaraz do neigo napisze
  • Rafał M.

Ja dziś z Nim rozmawiałem na ten temat. Powiedział, że jeśli zorganizujemy salę i na zaliczenie przyjdzie minimum 12 osób to możemy pisać w środę o 13.

Jutro postaram się załatwić jakąś salę, ale wątpię żeby tak z dnia na dzień było to możliwe. Jeśli nie będzie sali to porozmawiam z dr Wendą, żeby zrobić zaliczenie w pierwszą środę w nowym roku tj. 05.01.2011r.

Chyba, że macie inne propozycje terminu?

jeśli nie da rady z tą salą jutro, no to jest najlepsze wyjscie
  • Rafał M.

Cześć,

Zaliczenie wykładu - 5 stycznia o godz. 13 w sali 415. Zaliczenie będzie trwało ok. 1h.

W razie zmian dam informacje na gronie.

pzdr

czyli nie dalo rady z salą?
  • Rafał M.

Sala może by się i znalazła, ale jutro nie ma dr Wendy, bo ma jakiś pogrzeb.
  • Anonim

Na ile procent ten 5.01 jest pewny?
  • Rafał M.

Termin jest ustalony z prowadzącym, sala zarezerwowana, więc jeśli przyjdą ludzie to zaliczenie się odbędzie (minimum 12 osób).
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)