Inżynieria środowiska - PW - rok IV [380]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Konewka

Yo! Zbieram ludzi ktorzy chcieliby reprezentowac nasz wydzial w jesiennej edycji tripolu w siatkówce. Jest czas do 14 wiec piszcie szybko na priv :) Więcej na http://www.polibuda.info/artn11981 pzdr!
  • Konewka

Mecze beda rozgrywane prawdopodobnie w hali ursynów przy ul. Pileckiego ... Mrs Dolecka mi powiedziala chociaz nie potwierdzila ani tez nie zaprzeczyla w 100%; )
  • Anonim

no to lecimy!!!!!!
  • Konewka

W związku z małym zainteresowaniem siatkówką trener Kozłowski dodatkowo przedłużył zapisy. Start rozgrywek został przesunięty o tydzień, a terminarz ma wisieć w akademiku na narutowicza od poniedziałku (23.11)
  • Konewka

dla tych ktorzy dzisiaj wygrali z ladowka!!!! wielkie pzdr V!!!! progressssss
  • Bartek S.

congratulations :)
  • Piotrek Wójcik

bo inzynieria środowiska żadzi , i wygramy turniej:) to mówi Kapitan :P
  • Piotrek Wójcik

kolejny mecz niedziela 6.12.2009 w Alcatrasie o godz 10:50 wpadajcie ,dopingujcie i to co przede wszystkim zróbcie haaałaaaas:)
  • Konewka

za duzo tych watkow o tripolu :p hahaha kolejny team zjedzony .... IŚ vs Mel 2:1, sory za dwie ostatnie pily w drugim secie Panowie!!! czekam na foty :) pzdr V!!!
  • Karolcia

Cóż to był za mecz :D Niezłe fotki wyszły; )
  • Piotrek Wójcik

ja nie widziałem fotek:P
  • Karolcia

Nic straconego :P
  • Piotrek Wójcik

taka mam nadzieje , tym razem sie spieszzyłem wiec nawet nie miałem czasu zekrnac w aparat
  • Konewka

mam nadzieje ze 13ego w niedziele bedzie kapke wiecej kibicow isia :) po po po !!
  • Piotrek Wójcik

zapraszamy 13grudnia na nasz mecz o 10 w Alcatrazie :) to już PÓŁFINAŁ)
  • Konewka

http://picasaweb.google.com/damianz... wchodzic, ogladac, podziwiac :)
  • Piotrek Wójcik

obejrzałem i podziwiałem i jestem zadowolony:)
  • Bartek S.

ładne photos :) . Powodzenia w niedziele
  • Konewka

elektronika poległa :) IŚ zanotowal kolejna wygrana 3:0 !!!!! dziekowa dla kibicow za przybycie; )
  • Piotrek Wójcik

kibice dziś dopisali i sie przyjemniej grało :) IŚ W finale:)
| |

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)