-
Anonim
dr inż. Elżbieta SZMIGIERA- czy ktos cos wie na temat tej babki? Bedzie kontynuowała dzieło Gilewskiego, czy wpusci troche luzu? -
Eltanin
Nie mów, Szmigierę wybrali ???? (tak, wiem, że trochę nie na czasie jestem) No to ma szansę boleć, przynajmniej jeśli dziekanuje tak jak uczy.... -
Anonim
Wedlug mnie Szmigiera jest spoko, a od Gilewskiego na pewno bedzie lepsza. Jest bardziej zyciowa i wyrozumiala, poza tym da sie z nia pogadac i wszystko zalatwic. -
Grono.Net
moment, moment, mamy kilku prodziekanów. szczegóły jak jest do tej pory można sprawdzic tutaj: http://www.il.pw.edu.pl/index.php?i...
Szmigiera pozostaje Szmigierą, znaczy prodziekanem do spraw studenckich (cokolwiek to znaczy) a na miejsce Gila wybrali Dzierżana. Z tego co wiem, to nie było żadnej kontrkandydatury. Nie wiem czy Jemielita zostaje czy ktoś go zastąpi, ale wiem, że samorząd w rozmowie z przyszłym dziekanem ustalił, że mają poprzeć Dzierżana, a jak będą jakieś z nim problemy, to żeby iść do dziekana i powieidzieć co z nim jest nie tak, a on go będzie ustawiał. Wyszło, że dziekan ma prodziekana, nie żeby go zosatępował ale, żeby robić z nim porządek. Cała logika na Wilu. :-/ -
-
Eltanin
Wiesz, w sumie to nawet ma sens. Wszystkie placówki oświatowe od przedszkola po wyższe uczelnie, mają przystosowywać do życia w społeczeństwie. Pokaż mi lepszą "szkołę przetrwania" niż to, co serwują u nas.; -)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne