-
mlody bog
witam :)
jak macie po egzaminie jakies niepotrzebne juz sciagi, notatki z nastepujacyh przedmiotow, mozecie mi je oddac :)
potrzebuje:
analiza 2
mat bud. 2
tiorb
geotechnika 2
betony 6 semstr
najbardziej mi zalezy na pierwszych 3, bo to juz dawno bylo i nic nie pamietam, bede bardzo wdzieczny za pomoc; )
pozdrawiam -
Grono.Net
-
Kudłaty
-
Anonim
-
-
Anonim
jak ktos ma jakis dobry przodek pracy inzynierskiej lub magisterskiej to tez neich nie wyrzuca. chetnie przejme go ....; ) -
iNNeR SiLeNcE
-
mlody bog
-
Anonim
Mam z Tiorbów mam plik worda z opracowaną częścią materiału (ok.27 stron czcionka 12) więc jak chcesz to moge Ci to wysłać i sobie zmienisz na wersje mini. A z mat budowlanych to mam wykłady prof Osieckiej w wersji elektronicznej to z tego też coś można zrobić ale z tego co pamietam to jest mało czasu i nie ma czasu na ściąganie.Podaj mi adres na priv to Ci wyśle. -
Dorota W.
Mam pytanko:
Czy to prawda, że jak się nie zaliczy w pierwszym terminie mechaniki to nie można iść na drógi termin??? (mozna tylko poprosu nie oddać kartki, ale jak już się odda to albo wóz albo przewóz) -
Anonim
-
Grono.Net
ze szmat mam 4,5 z pytaniem czy mnie nie urazi :-)
pytasz o meteory czy o mk?? ja tam na mk chodze na wszystkei możłiwe terminy i niekogo o zdanie nie pytam. a i tak jak zdam wczesniej to już kumple zamówili moje miejsce na ustnych -
Dorota W.
-
iNNeR SiLeNcE
a z metali II to są jakieś pewniaki, że trza na pamięć się ich wykuć? -
Anonim
W tamtym roku chodzili chyba na wszystkie terminy. Pamietam że nam Szcześniak mówił "z tego są tylko cztery terminy w sesji". Ale mógł coś zmienić więc lepiej go zapytaj zamiast się zastanawiać. -
Dorota W.
Dzięki, tak też zrobie :) Jutro pierwszy termin, ale chyba nie pierwszy i ostatni :/ -
iNNeR SiLeNcE
ej, chwila, a nie jest tak, że jak się ma 3,5 to nie ma w ogóle pisemnego egzaminu u Szcześniaka? a i ustny to polega też chyba na tym, że pyta: "czy chce Pan więcej, czy wpisujemy do indeksu?" nie wiem, przynajmniej ja tak miałem, ale to było 3 lata temu bodajże.. -
Anonim
tak se czytam czytam z nudow i napotykam taka oto wypowiedz: "Jutro pierwszy termin, ale chyba nie pierwszy i ostatni :/"
:)))) nie powinno byc :" pierwszy i nie ostatni" ??? albo lepiej: "pierwszy i ostatni "
pozdrawiam i zycze zdajacym wytrwalosci. wytrzymalosc II zdalem za 10 podejsciem ( za piatym bylem 1 raz na ustnym a za 10 drugi (juz z powodzeniem ))
pozdr -
mm
Siema!
Odnośnie Mechaniki Teoretycznej: Egzamin bez historii. Szcześniak na początku wszystkich straszył: "Ooo.. Zda co trzecia osoba tra la la...", a jak przyszło co do czego to zaliczył chyba wszystkim. Nie znam przypadku (przynajmniej z mojego roku) osoby, która tego nie zdała. Przez lenistwo zdawałem ustny w ostatnim możliwym terminie z dwoma innymi kolesiami i wyglądało to tak:
W.Sz. : "Co to panów tylko trzech do mnie? To pojedyńczo zapraszam do gabinetu."
wchodzę
W.Sz. : "To co panie Michale, trójka?"
koniec
pozdrawiam -
Dorota W.
He he he, pewnie powinno! Ale nawet nie było pierwszego bo mnie Rudnicki do niego nie dopóścił!!! Miałam do poprawy projekt, musiałam ze niego dostać 4,5 punkta żeby mieć zaliczone ćw. Sprawdzałam go kilka razy, jeszcze dwie inne osoby go sprawdziły, a on mi mówi że mam źle zrobioną belke i rittera, nie wiem jak to możliwe :/
Pytanko, co robi dziekam jak się nie ma zaliczonej tylko mechany (ćw) Proponuje zaoczne? Ale na 2 rok? Jak to jest? I jak jest z urlopem zrdowotnym? Podobno trzeba mieć zwolnienie na 30 dni, ale to ma być z drugiego sem, czy może też być z 1??
Jak ktoś potrafi odpowiedzieć na któreś pytanie to bardzo proszę, czekam!
(w sobote się okarze co miałam źle, ide zobaczyć ten felerny projekt) -
Anonim
nie wiem, bo sam w takiej sytuacji nie byłem...
ale wiem ze jest pare osób które nie zaliczyły ćwicze n z mechany, zdali egzamin wstepny i formalnie sa na pierwszym roku, a wiekszosc pozostalych cwiczen robia razem z poprzednia grupa
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne