-
p
czy z eby złożyć indeksy do sekretariatu musimy miec zaświadczenie z BUWu, ze nie zalegamy ze zwrotami ksiażek?? Słyszałam ze tak i że nie.. -
S.
tak jest. trza sie udac do buwu po pieczontkie. chociaz teraz to tam pewnie dzikie kolejki beda...jak to w sesji=/ ja sie wycfaniuem i wziauem se owom pieczontkie ze dwa tygodnie temu=] dzieki temu mogie juz spokojnie zavizovac indeks za 1 rok...yeah <lol> -
Ulisses
Jeśli nie jesteś zapisany do BUW-u i nie masz z tyłu indeksu żadnej pieczątki bibliotecznej, to nie musisz mieć żadnej pieczątki z BUW-u. Ja zawizowałem bez zadnej pieczatki i indeks tez złozyłem. -
S.
-
-
Grono.Net
ale pieczątkę można też w październiku brać.. to zależy.. raz na rok musi być i tyle -
Shin'setsu
Czyli można zawizować indeks bez pieczątki, tak?
W ogóle co z tymi indeksami? Oddajemy je bez psychologii? I komu? *ja wciąż nic nie wiem* -
bright and shiny
Rozmawialam dzisiaj o tym z pania Walisiak. Indeksy mamy zlozyc w lipcu, jak sie nam Jasia wpisze. I mamy jej powiedziec, ze skoro to jej wina, to zyczymy sobie date czerwcowa. -
bright and shiny
-
Anonim
ekhm... a ci co maja poprawki... to jak to ma wygladac? bo ja w niekotrych miejscach to mam jeszcze puchy w indeksie... -
Anonim
hmmm...a jak ktoś jest do BUWu zapisany...ale jak by to ująć...nie ma odnowionego konta...bo nie korzystał z biblioteki...to powinien mieć tę pieczątkę?? Chyba nie, prawda?? -
Anonim
nieprawda :( ja do buwu zapisałem się na pierwszym roku. wypożyczyłem przez te 5 lat tylko jedną książkę (nie dla siebie dodam, aby podratować honor) i muszę się cały czas tam bujać żeby dostać pieczątkę w legitymacji, buuuuuu. ktoś kiedys pytał czy można się wypisać z buwu - nie wiem. mi się już nie opłaca. ale gdybym był jeszcze mały, to bym sie dowiedział czem prędzej -
p
-
p
Jakby ktoś z pierwszorocznych chciał wiedziec, bo zakładam ze wszyscy są w stanie czekania na panią P., znaczy sie jakby ktoś chcial pieczątkę z BUWu, a jeszcze sporo czasu do połowy lipca, kiedy to pani P raczy sie pojawić, to BUW jest w lipcu otwarty co następuje:
pn, wt: 14:00-21:00
śr, czw, pt: 9:00-16:00
(w weekendy nieczynny)
sądze że jak ktoś przyjedzie po wpis z psychologii to sie do BUWu załapie i bez kolejek, pieczątki dają, pytałam;) -
Grono.Net
-
lechuj
zdradzę wam pewną tajemnicę: zaraz obok ochroniarzy na dole przy schodach (po prawej stronie) są takie dwa niepozorne biureczka z komputerami. I tam siedzi taka mila pani, ktora tez moze podbijac indeksy jesli tylko ksiazki juz macie oddane i nic wiecej nie trzeba zrobic jak wbic pieczatke. Pojscie do niej skraca przymusowy pobyt w BUWie to niezbednego minimum. -
Ulisses
No a tak zasadniczo, to ja nie czuję najmniejszej potrzeby zapisywania się do BUW-u. Ostrzegam więc przyszłych pierwszorocznych, żeby owczym pędęm nie biegli w październiku się zapisać. Ja przez dwa lata nie poniosłem żadnej szkody moralnej wynikającej z faktu, że nie jestem tam zapisany:):).
Wszystko co potrzebne do studiowania w ILS jest:
a. w naszej wydziałowej biblio
b. w xero
c. w internecie
d. 3/4 rzeczy zwanych 'potrzebnymi' i tak w gruncie rzeczy jest zupełnie niepotrzebne :):)
PS. Jak tylko poczuję potrzebę, żeby się zapisać do BUW-u to dam Wam znać, ale chyba szybko to nie nastąpi. Poza tym, ten cyrk z pieczątkami mnie odstręcza.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne