-
funkymonk
wszyscy dookola tylko sesja i sesja!nie ma juz ciekawszych tematow?proponuje porozmawiac o wakacjach:)ja co prawda nie mam jeszcze zadnych planow, ale moze Wy juz tak:) -
Anonim
jaaaaaaa maaaaaaaaaam :D :D :D Włochy, Francja!!!! Och...ależ miły temacik!!! RACJA!!! -
funkymonk
zazdroszcze:)ja, jak dobrze pojdzie, to spedze cale wakacje na stazu w firmie tlumaczeniowej:/cieszyc sie, czy nie?A tak chcialem na chwilke tylko do Prowansji wyskoczyc:)albo do Kanady! -
Anonim
na chwilkę do Kanady mogłoby być ciężko :P
Ech...Wy biedni praktykanci...albo przynajmniej starsi biedni adepci lingwistyki...ech...nie możecie już taak korzystać z życia jak my - młokosy :P heh... -
-
funkymonk
hehe, to nie jest tak, ze ja MUSZE zrobic te praktyki po 3. roku. Ja je CHCE zrobic:) chyba mi sie cos z glowa stalo:) -
funkymonk
ale wracajac do wakacji, to chociaz tydzien w Kanadzie by mi wystarczyl!No moze dwa...najlepiej pol roku, a juz idealnie byloby na cale zycie:) -
Anonim
ech...ciężko zadowolić Cię...przynajmniej w pełni :P heh...a co do praktyk...no to rzeczywiście troszku dziwne... :P -
funkymonk
-
lechuj
-
S.
wakacje...
ferstli- praca
sekondli- melanz
ferdli- kampania wrzesniowa
takowy jest moj plan na tegoroczne lato...=] -
Anonim
-
trzeba się ogarnąć
hej towarzysze doli!;)
a jakiej dokladniejsze plany Siergiej... gdzie do pracy sie wybieramy, gdzie na melanż??:D bo gdzie na kampanie wrzśniową to wiemy;D -
trzeba się ogarnąć
-
S.
praca na miejscu ale poniekad w temacie wiec git...
melanz po polsce <mam plan zaliczyc kilka dzialek znajomkow...co jedna to lepszy melanz...=] >
a potem, po kampanii wrzesniowej byc moze na baltyk...i albo skandynawia albo pribaltika... -
funkymonk
chcialem tylko zauwazyc, ze kampania wrzesniowa to juz nie wakacje, tylko ciezka walka o przetrwanie, a tego tematu w tej optymistycznej dyskusji nie podejmujemy:)
-
trzeba się ogarnąć
:D tak tak -ciiiiiii chosza...! absolutnie nie poruszamy:D
ja totruskawki sobie bede w Szkocji pilnie zbierać... potem we wrześniu [zależy od wiadomo czego] na Krymie melanż -taki plan:D -
S.
-
trzeba się ogarnąć
a dziękuje, dziękuje - na pewno się przyda:D a co do działkowych imprez... to by się jakaś przydała tak po sesji... bo jacys niezintegrowani jesteśmy - ni?? :> -
funkymonk
-
lechuj
no ja na ten przykład uzależniam moje wczasy od takiego jednego niezawysokiego:)) wiec moze niech sie On wypowie:) a we wrzesniu praktyki w liceum:/
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne