Instytut Lingwistyki Stosowanej UW [1053]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • funkymonk

wszyscy dookola tylko sesja i sesja!nie ma juz ciekawszych tematow?proponuje porozmawiac o wakacjach:)ja co prawda nie mam jeszcze zadnych planow, ale moze Wy juz tak:)
  • Anonim

jaaaaaaa maaaaaaaaaam :D :D :D Włochy, Francja!!!! Och...ależ miły temacik!!! RACJA!!!
  • funkymonk

zazdroszcze:)ja, jak dobrze pojdzie, to spedze cale wakacje na stazu w firmie tlumaczeniowej:/cieszyc sie, czy nie?A tak chcialem na chwilke tylko do Prowansji wyskoczyc:)albo do Kanady!
  • Anonim

na chwilkę do Kanady mogłoby być ciężko :P
    Ech...Wy biedni praktykanci...albo przynajmniej starsi biedni adepci lingwistyki...ech...nie możecie już taak korzystać z życia jak my - młokosy :P heh...
  • funkymonk

hehe, to nie jest tak, ze ja MUSZE zrobic te praktyki po 3. roku. Ja je CHCE zrobic:) chyba mi sie cos z glowa stalo:)
  • funkymonk

ale wracajac do wakacji, to chociaz tydzien w Kanadzie by mi wystarczyl!No moze dwa...najlepiej pol roku, a juz idealnie byloby na cale zycie:)
  • Anonim

ech...ciężko zadowolić Cię...przynajmniej w pełni :P heh...a co do praktyk...no to rzeczywiście troszku dziwne... :P
  • funkymonk

nie tak ciezko:)niektorym sie nawet udaje:)
  • lechuj

np. mi
  • S.

wakacje...
    ferstli- praca
    sekondli- melanz
    ferdli- kampania wrzesniowa

takowy jest moj plan na tegoroczne lato...=]
  • Anonim

:-))))))
  • trzeba się ogarnąć

hej towarzysze doli!;)
    a jakiej dokladniejsze plany Siergiej... gdzie do pracy sie wybieramy, gdzie na melanż??:D bo gdzie na kampanie wrzśniową to wiemy;D
  • trzeba się ogarnąć

bo moje plany są niemal identyczne:]
  • S.

praca na miejscu ale poniekad w temacie wiec git...

melanz po polsce <mam plan zaliczyc kilka dzialek znajomkow...co jedna to lepszy melanz...=] >

a potem, po kampanii wrzesniowej byc moze na baltyk...i albo skandynawia albo pribaltika...
  • funkymonk

chcialem tylko zauwazyc, ze kampania wrzesniowa to juz nie wakacje, tylko ciezka walka o przetrwanie, a tego tematu w tej optymistycznej dyskusji nie podejmujemy:)
  • trzeba się ogarnąć

:D tak tak -ciiiiiii chosza...! absolutnie nie poruszamy:D
    ja totruskawki sobie bede w Szkocji pilnie zbierać... potem we wrześniu [zależy od wiadomo czego] na Krymie melanż -taki plan:D
  • S.

dobry plan...masz moje blogoslawienstwo <szczegolnie za ten krym> =]
  • trzeba się ogarnąć

a dziękuje, dziękuje - na pewno się przyda:D a co do działkowych imprez... to by się jakaś przydała tak po sesji... bo jacys niezintegrowani jesteśmy - ni?? :>
  • funkymonk

i co?koniec wakacyjnych wpisow?za duzo sie uczycie!:D
  • lechuj

no ja na ten przykład uzależniam moje wczasy od takiego jednego niezawysokiego:)) wiec moze niech sie On wypowie:) a we wrzesniu praktyki w liceum:/