- 1
- 2
-
Vermiglio; Diamentowy;
Elo! Chciałem spytać czy ma ktoś może z was testy z ekonomii z lat poprzednich? -
Anonim
-
KęSIK
-
Vermiglio; Diamentowy;
no właśnie byłbym wdzięczyn gdybyś jakimś cudem je znalazł i w jakiś sposób przekazał tym co ich nie mają -
-
Anonim
Nie ma najmniejszego problemu...
Wyślijcie do mnie wiadomość ze swoim adresem e-mail'owym :) WYślę w przeciągu najblizszego tygodnia, ale proponuję o przypomnienie w ciagu najbliższych trzech dni.
Ja mam sklerozę nabytą :) -
Anonim
-
Anonim
wysłane zostało do:
vermiglio
qlczyn
Knechta1
playmygame
magdy_mil...
ktoś jeszcze ?!
teraz już bonusy się skończyły i pobieram opłatę w wysokości 40 zł :)
żartuję [wiem, to był dobry żart:]
PDOAJCIE E-MAILE
to wyślę :) -
magda.
-
Radzio
A z kim macie egzam z filo? Jezeli z prof. Gołębskim to mozna sie w jeden dzien ze skryptu nauczyc; ) Egzam z filo mialem w sesji zimowej i bardzo go milo wspominam; ) -
Anonim
do !o_o! --> wysłałam Ci maila jakiś czas temu,w skrzynce dalej pusto:( czyżby coś nie doszło?
radj- z gołębskim:) nudzi na tych wykładach okropnie,naprawde mimo dobrych chęci trudno wysiedzieć.pocieszająca to zatem informacja,że egzamin trudny nie jest:)
a oceny dobre?:) -
Radzio
Wiekszosc 4, troche 5, zeby dostac 3 trzeba sie bylo postarac :D Ogolnie na egzamin trzeba tylko przyjsc i cos powiedziec, nawet jak sie nie wie, to prof. Was naprowadzi na wlasciwa odpowiedz; ) -
Anonim
nie dł€go wyślę...
aktualnie zmogło mnie zapalenie oskrzeli i nie ruszam się z łóżka... -
Vermiglio; Diamentowy;
-
Anonim
gal001@o2.pl;
cindirella@op.pl;
radj@centrumcm.org;
następujące osoby powinny jeszcze dzsiiaj otrzymać mejlucha...
proszę zwracajcie się do powyższych osób i tych, któych adresy zostały zamieszczone kilka postów wcześniej, jeśli ja nie odpowiadam na wiadomości :)
pozdrawiam ! -
Elmo
A może ktoś z was ma namiary na te jej folie, bo podobno są gdzieś w necie, ale jakoś nie sposób ich odnaleźć. -
Anonim
-
Anonim
ja bym poprosił :)
rk85@gazeta.pl
mam nadzieję, że te testy doszły do Ciebie, pani Joasiu :) -
Grono.Net
-
Grono.Net
hej!!! Wysłałabyś mi folie z ekonomii Asiu???
Bede wdzieczna . Moj adres : astromeria@poczta.onet.pl. pozdrawiam -
Anonim
U Adrianny Jaśnie Panny ocenny i tak losowe. Ale postarać się można :) Ściągnąć od kolegi czy coś. Testy ma zupełnie od czapy względem tego co na wykładach. Ale, jak mówię, pouczyć się można. A potem skutkuje też wykłócanie się o ocenę przy wpisach. Tyle, że tłumy.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
To była i bEdziee!! COOL miejscówEczka dla WszyStkich begginErów, obecnie ToCZących boje :P i We...
Miejsca grona (1)
-
Uniwersytet Warszawski Krakowskie Przedmieście, Warsaw
- Dodaj miejsce