Indie [3266]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ana Ana

W polsce oczywiście, jakoś w sklepach indyjskich ich nie ma :(, a to jest takie piękne.....i kosztuje takie grosze w India. Może jak ktoś jedzie do Indii do by kupił ?? :)
  • ahalja

w Polsce w sklepach indyjskich są:) ale to i tak nie jest dobra wiadomość, bo są koszmarnie brzydkie i w dodatku niesamowicie drogie:(
  • Anonim

ja znalazłam kiedyś w second handzie. niebrzydkie i śmiesznie tanie.
  • Ana Ana

kupela znalazła dwa razy salłar kamiz w sklepie z używanymi ubrankami, ale tych sklepów jest mnustwo a ja za nimi nie przepadam, ale widac - trzeba będzie pochodzić
  • DżejZoł

ja swoje kupiłam w sklepie indyjskim na Koszykowej, ale widziałam śliczne sari również w sklepach na Krakowskim Przedmieściu :)
  • Anonim

W secondhandzie, w ktorym pracuje, jest cala masa sari.... Zapraszam do Legionowa na SObieskiego 43; ) 4 zlocisze zazwyczaj
  • Anonim

Hmm... Chociaz moze troche przesadzilam, bo ostatnio troche malo.... Szybko wylatuje. Ale pańdżabek jest sporo :) Pozdrawiam!
  • অপসারা

a gdzie można dostać Choli do Sari? bo ja widziałam nawet calkiem sporo w india shopach sari (poniekąd nie zachwycały a od ceny włos na głowie się jeżył) , ale bluzeczek choli to jak na lekarstwo. tak samo z kompletami lehenga choli.. czy innymi typowo indyjskimi strojami. jak na lekarstwo. a o kostiumie do Bharatanatyam to już nawet nie ma co marzyć...
  • kajl bodensky

pod tym linkiem może znajdziecie jakieś informacje http://www.taniecindyjski.republika...
    podobno dziewczyna przywozi bardzo ładne sarii wprost z Indii...
  • Anonim

ja kupiłam na allegro , maja ich tam pełno
  • Anonim

Ja też (allegro). I to całkiem ładne.
  • Anonim

z jednego zrobiłam nawet zasłonke w pokoju :))))
  • Anonim

Uhehehehe. Przydaje się... x]
  • অপসারা

tamta stronka, to stronka mojej nauczycielki tańca ^^. ja na allegro kupiłam jedno, ale nie jestem zachwycona. takie... zwyczajne. ale jak dla mnie przerobić sari na firankę czy zasłonkę to barbarzyństwo; >
  • Anonim

nie jest przerobiona , tylko wisi pod sufitem :)
  • skawel

>۞Aquila Ardens۞ napisała:
    >tamta stronka, to stronka mojej nauczycielki tańca ^^.
    >ja na allegro kupiłam jedno, ale nie jestem zachwycona.
    >takie... zwyczajne. ale jak dla mnie przerobić sari na
    >firankę czy zasłonkę to barbarzyństwo; >

hmmm cos mi sie wydaje,ze przesiedzialem z twoja nauczycielka tanca 20 godzin na Szeremetiewie w Moskwie (jesli to Magda Niernsee-Durbacz)
    swiat jest maly :)
    p.

• Norilim

Co do sari to ja swoje kupilam w Sari przy pl.Zamkowym;) Nie jest ono jakies zachwycające, ale akurat byla przecena (kosztowalo 60.-)
  • Martyna

W Polsce słyszałam, że można kupić przez internet, a na pewno to w Indiach (we wszystkich ulicznych bazarkach) :)
  • Werk

Znam adres strony wysyłkowej:

http://www.salwar.com

Dobra stronka! Są tam i sari, i salwar. Droższe i tańsze.
  • Anonim

jak weszłam do profesjonalnego full opcja z oddzwiernym i klimatyzacją sklepu z sari w Delhi to siedzialam tam chyba z 2h nim wybralam material na swoje sari.
    od zwyklych do misternie zdobionychi z przyszywanymi kamieniami
    po prostu pieknosci :)
    sari chyba nawet w mojej galerii; ) a poczucie jak najparwdziwszej ksiezniczki tysiaca i jednaj nocy; )
| |

Dla wszystkich którzy mają ochotę wysiąść z pędzącego pociągu świata zachodniego.... Indie...

Fotki

Miejsca grona (5)