-
Anonim
Niedawno sie tu wprowadzilem i targaja mna takie wlasnie watpliwosci.
Zasadniczo wydaje mi sie ze jest funky ale np glownie w czwartek...
Poza tym rozmyslam takze rownie intensywnie nad tym czy autobus linii 165 to "dobra przesiadka" i czy 136 to linia do piekła.
:) -
2pac Tha Godfather
Nie zawracaj sobie glowy tymi 2ma aoutobanami....prawdziwe jazdy sa w nocnym 607; ) -
Anonim
-
2pac Tha Godfather
ale niema takiego klimatu jak 607; ), u mnie w Profilu jest grono 607'emki, poczytaj troche o nim :) -
-
ILV
-
JJ
Słuszne jest na pewno stwierdzenie z przystanku, które przywołałeś.. "do piekła tym nie dojedziesz" :))) Najlepszy był 513, modele wynajęte od ITS Michalczewski.. ale teraz to już historia. Jakies 166 :/ nam dali. -
pete
-
2pac Tha Godfather
Zgodze sie ze te 166 to pomylka.wogole co to za autobusy maja byc? 10 siedzen na krzyz.:P -
Zuzia
136 to jest hardkor. swojego czasu nazywalam go autobusem elit, bo takich meneli jak tam to zadko kiedy sie spotykalo -
www.lukaszslowak.com
Nie nawidze autobusu 136. Przez 8 lat dojezdzalem tym jebanym autobusem najpierw do podstawowki 309 a potem czasami do kossutha. Moj start zaczynal sie na sluzewcu konczyl w wyzej wymienionych miejscach. Co cechuje ten przejbany autobus. Zawsze sie spoznia, dlugo sie na niego czeka. Krazy po tym ursynowie jak nie wiadomo co.
Byly czasy ze jeszcze jezdzilo 134 i wtedy to byly fazy gdy czlowiek myslal ze to jego oczekiwane 136 a okazywalo sie ze zonk.
Bardzo dobre jest 436, dynamiczne szybkie i cacy. Tylko, szkoda ze jezdzi tylko w okreslonych porach.
Jebac 136!!
Pozdrawiam -
Anonim
Czyli dobre mam wrazenia - 165 jest jeszcze gorsze chyba - jedzie przez wszystkie mozliwe zadupia i kreci jak pijany bóbr czyli zwierz wpieprzajacy konary drzewa i budujacy z nich tamy.
Ale po co to napisalem? -
blu
a ja np 136 lubie ...
[ mam nadzijee,ze mnei za to nei zlinczujecie :| ]
co prawda tylko wtedy jak musze cos poczytac i ijade na zajecia to sobie na godzinke siadam i mam spokoj :D
bo jezeli chodzi o sybkie przemieszczanie sie to zgadzam sie z Wami wszystkimi :) -
Funky juz nie jest trendy, teraz trendy jest jazzy lol :D
Generalnie zgodze sie z przedmowcami
607
i wszystko jasne
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne