Imielin [932]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Niedawno sie tu wprowadzilem i targaja mna takie wlasnie watpliwosci.
    Zasadniczo wydaje mi sie ze jest funky ale np glownie w czwartek...
    Poza tym rozmyslam takze rownie intensywnie nad tym czy autobus linii 165 to "dobra przesiadka" i czy 136 to linia do piekła.
    :)
  • 2pac Tha Godfather

Nie zawracaj sobie glowy tymi 2ma aoutobanami....prawdziwe jazdy sa w nocnym 607; )
  • Anonim

604 tez daje rade :)
  • 2pac Tha Godfather

ale niema takiego klimatu jak 607; ), u mnie w Profilu jest grono 607'emki, poczytaj troche o nim :)
  • ILV

chyba hardcore funky
  • JJ

Słuszne jest na pewno stwierdzenie z przystanku, które przywołałeś.. "do piekła tym nie dojedziesz" :))) Najlepszy był 513, modele wynajęte od ITS Michalczewski.. ale teraz to już historia. Jakies 166 :/ nam dali.
  • pete

No 136 to jest przejebane :/
    wypróbowałem na własnej skórze :P
  • 2pac Tha Godfather

Zgodze sie ze te 166 to pomylka.wogole co to za autobusy maja byc? 10 siedzen na krzyz.:P
  • Zuzia

136 to jest hardkor. swojego czasu nazywalam go autobusem elit, bo takich meneli jak tam to zadko kiedy sie spotykalo
  • www.lukaszslowak.com

Nie nawidze autobusu 136. Przez 8 lat dojezdzalem tym jebanym autobusem najpierw do podstawowki 309 a potem czasami do kossutha. Moj start zaczynal sie na sluzewcu konczyl w wyzej wymienionych miejscach. Co cechuje ten przejbany autobus. Zawsze sie spoznia, dlugo sie na niego czeka. Krazy po tym ursynowie jak nie wiadomo co.
    Byly czasy ze jeszcze jezdzilo 134 i wtedy to byly fazy gdy czlowiek myslal ze to jego oczekiwane 136 a okazywalo sie ze zonk.

Bardzo dobre jest 436, dynamiczne szybkie i cacy. Tylko, szkoda ze jezdzi tylko w okreslonych porach.

Jebac 136!!

Pozdrawiam
  • Anonim

Czyli dobre mam wrazenia - 165 jest jeszcze gorsze chyba - jedzie przez wszystkie mozliwe zadupia i kreci jak pijany bóbr czyli zwierz wpieprzajacy konary drzewa i budujacy z nich tamy.
    Ale po co to napisalem?
  • blu

a ja np 136 lubie ...
    [ mam nadzijee,ze mnei za to nei zlinczujecie :| ]
    co prawda tylko wtedy jak musze cos poczytac i ijade na zajecia to sobie na godzinke siadam i mam spokoj :D
    bo jezeli chodzi o sybkie przemieszczanie sie to zgadzam sie z Wami wszystkimi :)
  • kowzan

Funky juz nie jest trendy, teraz trendy jest jazzy lol :D

Generalnie zgodze sie z przedmowcami

607

i wszystko jasne
| |

Wszyscy którzy wcześniej lub później, częściej lub żadziej obracali/obracają się w okolicac...

Fotki

Miejsca grona (0)