-
Anonim
-
tho' memories fade..
bardzo ogólne pytanie, ale sam możęsz sobie na nie odpowiedzieć patrząć na topiki z konkretnymi uliacmi; P -
tho' memories fade..
-
Anonim
Osiedle na Skraju to tam, gdzie są ulice Strzeleckiego, Magellana i Teligi. A wątków z tymi ulicami nie widziałem... -
-
tho' memories fade..
ale jaki to ma sens tak w ogóle [?] a zreszta... jak chcecie to sie wpisujcie; P -
Anonim
-
Dorotka
ja myślałam że "Na skraju" to jest Gutta, Miklaszewskiego,Nugat itd :) -
Dorotka
jaka wpadka; ) zamiast Miklaszewskiego chciałam napisać Przybylskiego; ) -
Afti
BADZIU NA SKRAJU TO ROWNIEZ ROGOZINSKIEGO :) NA SKRAJU TO PRAKTYCZNIE CALY IMIELIN... TEMAT RZEKA :)
PZDR 4 AL(L) -
mati
-
Anonim
No widzicie jaki ja kurna niedouczony... Mieszkam tu ponad 21 lat i nie wiedziałem, mimo, że nie raz już płacilem rachuneczki za mieszkanie... No cóż. Bywa :) Więc spytam inaczej... Czy jest ktoś z ulic Teligi, Strzeleckiego, Magellana? -
mati
-
Grono.Net
słyszałem teorię, że na zachód od linii metra jest Imielin, a na wschód osiedle na skraju.
oczywiście w okolicy metra imielin... -
Anonim
Na Skraju to przede wszytkim osiedle Kopcinskiego, nugat, gutta, ciszeskiego przybylskiego.... bo to juz nie IMielin... -
Anonim
-
JJ
-
.:Borzobohata:.
Ja to niedawno ogarniałam- na skraju kończy się mniej - więcej na wysokości multikina, potem jest osiedle(chyba?) imielin aż do onkologii(czy jakoś tak) No a ja to Na Skraju jestem -
.:Borzobohata:.
-
MIKO/NIKO
ee, ja tam z tego co wiem to "Na Skraju" jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl to ulice Nugat, Kopcinskiego, Przybylskiego itp. slowem moj kwadrat :] -
Grono.Net
A nie od ul Gandhi? Kiedys przy bazarku (treraz budowa fortepianu) byl wielki napis - Osiedle Na Skraju
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne