Imielin [932]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Elo Ziomki :) Kto jest z osiedla "Na Skraju" ?
  • tho' memories fade..

bardzo ogólne pytanie, ale sam możęsz sobie na nie odpowiedzieć patrząć na topiki z konkretnymi uliacmi; P
  • tho' memories fade..

ulicami*
  • Anonim

Osiedle na Skraju to tam, gdzie są ulice Strzeleckiego, Magellana i Teligi. A wątków z tymi ulicami nie widziałem...
  • tho' memories fade..

ale jaki to ma sens tak w ogóle [?] a zreszta... jak chcecie to sie wpisujcie; P
  • Anonim

hehehehe, ale konwersacja :/
  • Dorotka

ja myślałam że "Na skraju" to jest Gutta, Miklaszewskiego,Nugat itd :)
  • Dorotka

jaka wpadka; ) zamiast Miklaszewskiego chciałam napisać Przybylskiego; )
  • Afti

BADZIU NA SKRAJU TO ROWNIEZ ROGOZINSKIEGO :) NA SKRAJU TO PRAKTYCZNIE CALY IMIELIN... TEMAT RZEKA :)
    PZDR 4 AL(L)
  • mati

dokładnie na skraju to jest spółdzielnia mieszkaniowa :D :D
  • Anonim

No widzicie jaki ja kurna niedouczony... Mieszkam tu ponad 21 lat i nie wiedziałem, mimo, że nie raz już płacilem rachuneczki za mieszkanie... No cóż. Bywa :) Więc spytam inaczej... Czy jest ktoś z ulic Teligi, Strzeleckiego, Magellana?
  • mati

co do tego osiedla jest odzielne grono :D o nazwie: >stm<
  • Grono.Net

słyszałem teorię, że na zachód od linii metra jest Imielin, a na wschód osiedle na skraju.
    oczywiście w okolicy metra imielin...
  • Anonim

Na Skraju to przede wszytkim osiedle Kopcinskiego, nugat, gutta, ciszeskiego przybylskiego.... bo to juz nie IMielin...
  • Anonim

no wlasnie.....!!!!
  • JJ

Dziewcze dobrze mówi!! :)
  • .:Borzobohata:.

Ja to niedawno ogarniałam- na skraju kończy się mniej - więcej na wysokości multikina, potem jest osiedle(chyba?) imielin aż do onkologii(czy jakoś tak) No a ja to Na Skraju jestem
  • .:Borzobohata:.

A Na Skraju bo jesteśmy na skraju skarpy??
  • MIKO/NIKO

ee, ja tam z tego co wiem to "Na Skraju" jak ktos wczesniej slusznie zauwazyl to ulice Nugat, Kopcinskiego, Przybylskiego itp. slowem moj kwadrat :]
  • Grono.Net

A nie od ul Gandhi? Kiedys przy bazarku (treraz budowa fortepianu) byl wielki napis - Osiedle Na Skraju
| |

Wszyscy którzy wcześniej lub później, częściej lub żadziej obracali/obracają się w okolicac...

Fotki

Miejsca grona (0)