-
Anonim
Osobę z grupy 2, która ma na następne zajęcia przygotować charakterystykę czasopisma Ryms informuję, że znajduje się na ono mailu edy. zeskanowane :) -
p
Zamawiam do opracowania: http://en.childrenslibrary.org/ -
Suri Kurume
Mam pytanie: czy do Muzeum Książki Dziecięcej idziemy jutro czy za tydzień? Bo to nie było do końca wyjaśnione a na mailu nie ma żadnych nowych informacji. -
Katarzyna Bednarska
-
-
Justin; P
Nie wiem czy dobrą listę tych książek znalazłam z IBBY, ale chce sobie do prezentacji zarezerwować "Wroniec" Dukaja :)
A przy okazji o której godzinie ma spotkanie II grupa w muzeum? Liczę na 13.30 :P
Pozdrawiam -
Suri Kurume
Dzięki:)
A co do listy książek IBBY to podejrzewam, że chodzi o najnowsze nominacje, czyli o te pozycje >>> http://www.ibby.pl/images/stories/N... . Może ze mną jest coś nie tak, ale ja tam "Wrońca" nie widzę.
Ale może to nie ta lista?
W każdym razie, jeśli to ta to ja zaklepuję sobie "Czynnik miłości" Anny Łaciny. -
Katarzyna Bednarska
:D
Hej,
wycieczka do Muzeum Książki Dziecięcej (14.12) zostaje odwołana.
Pozdrawiam
Katarzyna Bombalicka -
Katarzyna Bednarska
A ja wstępnie zamawiam "Horror! czyli skąd się biorą dzieci" Grzegorza Kasdepke :)
To chyba coś dla mnie; D -
Suri Kurume
>Katarzyna Bednarska napisała:
>:D
>
>Hej,
>wycieczka do Muzeum Książki Dziecięcej (14.12) zostaje
>odwołana.
>
>Pozdrawiam
>Katarzyna Bombalicka
Dobrze wiedzieć:) Jednak w związku z tym kolejne pytanie... Dr Zając miał chyba wrócić po tygodniu (możliwe, że pamięć mnie zawodzi teraz) więc czy w takim razie oznacza to, że odbędą się planowe zajęcia? -
Justyna
Z tego co mówił wynikało że dopiero 21 będą zajęcia.
Zaklepuje Pepa, nie świruj! Idy Pierelotkin -
p
-
Justin; P
Faktycznie złą listę miałam :P dziękuję za link do prawidłowej :)
Zaklepuję więc sobie "Straszną książkę czyli upiorną zabawę w rymy" :) -
Justin; P
-
Anonim
-
m.
czy ktoś wie, czy ta jutrzejsza prezentacja jakiejś książki ma być multimedialna czy wystarczy opowiedzieć o niej? -
p
Wystarczy opowiedzieć. Wydaje mi się, że to będzie raczej w formie konwersacji z nim i z grupą. -
Justin; P
witam :) czy może ktoś mi napisać co trzeba przeczytać jutro na zajęcia? :) -
Katarzyna Bednarska
1) Czarnoksiężnik z Archipelagu
2) Władca pierścieni (można obejrzeć film)
3) Conan barbarzyńca/1 z tomów
4) Wiedźmin/np.: Miecz Przeznaczenia czy Ostatnie życzenie -
p
Ile recenzji należy napisać - 3 czy 4? Czy można potraktować przedział wiekowy +5 jako najniższy?