IINiSB UW II rok magisterka [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kto ma 6 temat? I czy są szanse żeby ten temat był w najbliższy wtorek zamiast mojego, 4tego? Chyba, że 3 i 5 wystarczą na całe zajęcia...
    Choruję i nie wiem czy dam radę się zjawić :( Spróbuję dotrzeć, ale zobaczymy...
  • Anonim

Dziś jest lepiej, więc raczej będę.
  • K.K.K.

czy ktoś jest w posiadaniu ksiażki pani Wakulicz-Deja, "Podstawy systemów wyszukiwania informacji : analiza metod"? pilnie jej potrzebuję a w buwie był jeden egzemplarz, obecnie wypożyczony...
  • kelpie

wprawdzie mam zajęcia w czwartki, ale też bardzo chętnie pożyczyłabym tę książkę do skserowania ponieważ mam zrobić prezentację na podstawie tejże lektury
  • librarian

Karolina ja ją mam i pamiętam że mam Ci ją dać. będę jutro, ewentualnie dam Ci pojutrze na gawrysiaku.
    Ps. masz kłopotka? bo jak coś to służę kserówkami
  • K.K.K.

o to super:) jutro mnie nie będzie, ale na gawrysiaka weź jak możesz :) kłopotka mam :)
  • Ola

Hej odkopuję temat ponieważ również potrzebuję książki Wakulicz-Deja A. Podstawy systemów wyszukiwania informacji . Analiza metod. Warszawa, Łódź : PWN 1990, także gdyby ktoś z Was posiadał jej ksero to chętnie odkupię.
| |

Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)