-
Anonim
Kto ma 6 temat? I czy są szanse żeby ten temat był w najbliższy wtorek zamiast mojego, 4tego? Chyba, że 3 i 5 wystarczą na całe zajęcia...
Choruję i nie wiem czy dam radę się zjawić :( Spróbuję dotrzeć, ale zobaczymy... -
Anonim
-
K.K.K.
czy ktoś jest w posiadaniu ksiażki pani Wakulicz-Deja, "Podstawy systemów wyszukiwania informacji : analiza metod"? pilnie jej potrzebuję a w buwie był jeden egzemplarz, obecnie wypożyczony...
-
kelpie
wprawdzie mam zajęcia w czwartki, ale też bardzo chętnie pożyczyłabym tę książkę do skserowania ponieważ mam zrobić prezentację na podstawie tejże lektury -
-
librarian
Karolina ja ją mam i pamiętam że mam Ci ją dać. będę jutro, ewentualnie dam Ci pojutrze na gawrysiaku.
Ps. masz kłopotka? bo jak coś to służę kserówkami -
K.K.K.
o to super:) jutro mnie nie będzie, ale na gawrysiaka weź jak możesz :) kłopotka mam :) -
Ola
Hej odkopuję temat ponieważ również potrzebuję książki Wakulicz-Deja A. Podstawy systemów wyszukiwania informacji . Analiza metod. Warszawa, Łódź : PWN 1990, także gdyby ktoś z Was posiadał jej ksero to chętnie odkupię.