-
Olcia
Dzielę się notatkami, może mnie inni je robiący nie zabiją:
http://www.chomikuj.pl/olcia1987/Do... -
kelpie
no nie wiem... w końcu starłam mikrocząsteczki klawiatury, żeby to przepisać :P
a tak serio to będę/będziemy sukcesywnie dodawać kolejne wykłady -
Anna Pietrzak vel Ancor
Dostałam parę sygnałów, że pliki z notatkami, które wysyłam nie chcą się otworzyć... Faktycznie, część jak próbuję z maila otworzyć to też nie działa, natomiast u mnie na komputerze normalnie się otwierają... są w Wordzie 2003, ma ktoś pomysł o co może chodzić? -
Anonim
jak się pokombinuje trochę we właściwościach to tam powinno się ustawić i otworzyć, ale nie ściągałam jeszcze do siebie więc nie na bank tak jest(tyle, że wcześniej z innymi plikami tak robiłam) -
-
Olcia
Ancor, a możesz je wydrukować i przynieść jutro albo na środę, to ja sobie skseruję??
-
Anna Pietrzak vel Ancor
Postaram się na środę mieć, ew. mogę mieć jutro na pendrive'ie jakbyś komputer brała to by można było sprawdzić czy w ten sposób działa, bo pliki same w sobie nie są uszkodzone... Musiały się uszkodzić w transporcie :P (niedobre uw albo niedobra interia :P)
To które to miały być? -
Olcia
łała... mi się nie otwiera ten ostatni i ten z grudnia... 9 chyba, bo mówiłaś, że 16 nie masz. To wezmę jutro lapcia :) -
KAMIL
ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE
grupa 1. na godzinę 10.00 -
-rok 3 do nazwiska na literę "L" włącznie,
- osoby, które z uzasadnionych przyczyn nie mogą być na grupę 2 i wcześniej to uzgodniły
- osoby z warunkami z roku poprzedniego
grupa 2. na godzinę 11.30 -
- rok 3 od nazwiska na literę "M" do końca alfabetu,
- osoby, które z uzasadnionych przyczyn nie mogą być na grupę 1 i wcześniej to uzgodniły
- STUDENCI UZUPEŁNIAJĄCY - MAGISTERSKIE
-
........
-
kelpie
-
Anonim
>kelpie napisała:
>11
o 9 za dużo, bo już bym była nauczona na egzamin :P -
Olcia
A nawet o 10 za dużo, Moniko, zwłaszcza, że to esejowe pytania mają być i ściągać raczej się nie będzie dało :/ -
Anonim
może olejmy to i zacznijmy się uczyć dopiero na poprawkę? będziemy mieli dłuższe ferie :D -
Gagat
czy mógłby być ktoś kochany i mi wysłać jeszcze raz notatki? :D <prosi> bo mi się nie otwierają wszystkie....albo wkleić w treść maila :] mam wykłady z:
-->7.10
-->18.11
-->16.12
-->6.01
-->i ostatni z zarządzania, TQM
będe niezmiernie wdzięczna za pozostałe :D -
kelpie
wysłane
czy ktoś może mi opisać kładkę/pomost Fayola, bo chyba mam coś pomieszane w notatkach -
Aś.
kładka to kontakty, przepływ informacji, na tym samym szczeblu w danej organizacji, tylko za zgodą przełożonych.
(na podstawie skryptu.) -
Camillo :)
-
Olcia
Jeśli masz zwolnienie lekarskie, podchodzisz w sesji poprawkowej do egzaminu, tak, jak do pierwszego terminu, a potem przysługuje Ci poprawka. -
Camillo :)
-
khonrad
a ja mam to w dupie, nie przychodzę. zaliczę to w poprawkowej.
miłego egzaminu!