IINiSB UW II rok magisterka [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olcia

Dzielę się notatkami, może mnie inni je robiący nie zabiją:
    http://www.chomikuj.pl/olcia1987/Do...
  • kelpie

no nie wiem... w końcu starłam mikrocząsteczki klawiatury, żeby to przepisać :P
    a tak serio to będę/będziemy sukcesywnie dodawać kolejne wykłady
  • Anna Pietrzak vel Ancor

Dostałam parę sygnałów, że pliki z notatkami, które wysyłam nie chcą się otworzyć... Faktycznie, część jak próbuję z maila otworzyć to też nie działa, natomiast u mnie na komputerze normalnie się otwierają... są w Wordzie 2003, ma ktoś pomysł o co może chodzić?
  • Anonim

jak się pokombinuje trochę we właściwościach to tam powinno się ustawić i otworzyć, ale nie ściągałam jeszcze do siebie więc nie na bank tak jest(tyle, że wcześniej z innymi plikami tak robiłam)
  • Olcia

Ancor, a możesz je wydrukować i przynieść jutro albo na środę, to ja sobie skseruję??
  • Anna Pietrzak vel Ancor

Postaram się na środę mieć, ew. mogę mieć jutro na pendrive'ie jakbyś komputer brała to by można było sprawdzić czy w ten sposób działa, bo pliki same w sobie nie są uszkodzone... Musiały się uszkodzić w transporcie :P (niedobre uw albo niedobra interia :P)

To które to miały być?
  • Olcia

łała... mi się nie otwiera ten ostatni i ten z grudnia... 9 chyba, bo mówiłaś, że 16 nie masz. To wezmę jutro lapcia :)
  • KAMIL

ORGANIZACJA I ZARZĄDZANIE

grupa 1. na godzinę 10.00 -
    -rok 3 do nazwiska na literę "L" włącznie,
    - osoby, które z uzasadnionych przyczyn nie mogą być na grupę 2 i wcześniej to uzgodniły
    - osoby z warunkami z roku poprzedniego

grupa 2. na godzinę 11.30 -
    - rok 3 od nazwiska na literę "M" do końca alfabetu,
    - osoby, które z uzasadnionych przyczyn nie mogą być na grupę 1 i wcześniej to uzgodniły
    - STUDENCI UZUPEŁNIAJĄCY - MAGISTERSKIE

• ........

ile dzieciaczki bylo wykladow z organizacji i zarzadzania?
  • kelpie

11
  • Anonim

>kelpie napisała:
    >11

o 9 za dużo, bo już bym była nauczona na egzamin :P
  • Olcia

A nawet o 10 za dużo, Moniko, zwłaszcza, że to esejowe pytania mają być i ściągać raczej się nie będzie dało :/
  • Anonim

może olejmy to i zacznijmy się uczyć dopiero na poprawkę? będziemy mieli dłuższe ferie :D
  • Gagat

czy mógłby być ktoś kochany i mi wysłać jeszcze raz notatki? :D <prosi> bo mi się nie otwierają wszystkie....albo wkleić w treść maila :] mam wykłady z:
    -->7.10
    -->18.11
    -->16.12
    -->6.01
    -->i ostatni z zarządzania, TQM
    będe niezmiernie wdzięczna za pozostałe :D
  • kelpie

wysłane
    czy ktoś może mi opisać kładkę/pomost Fayola, bo chyba mam coś pomieszane w notatkach
  • Aś.

kładka to kontakty, przepływ informacji, na tym samym szczeblu w danej organizacji, tylko za zgodą przełożonych.

(na podstawie skryptu.)
  • Camillo :)

mam pytanie. Czy zolnienie lekarskie odbiera jedno podejscie?
  • Olcia

Jeśli masz zwolnienie lekarskie, podchodzisz w sesji poprawkowej do egzaminu, tak, jak do pierwszego terminu, a potem przysługuje Ci poprawka.
  • Camillo :)

Dzięki za odpowiedź
  • khonrad

a ja mam to w dupie, nie przychodzę. zaliczę to w poprawkowej.
    miłego egzaminu!
| |

Przyszłość polskiego bibliotekarstwa to my! Grono III roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznaws...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)