IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ania

troche mi szczena opadla bo tez nie moge sie zapisac :D chcialo wam sie wstawac na rejestracje?:D
  • Luiza; )

o nie jestem sama dla mnie też miejsca zabrakło , miło :]
  • ag

Może to dlatego, że jeszcze nie wszyscy rozliczyli indeksy i może zrobili miejsca dla tylko tylu osób, ile indeksów zostało oddanych.... może.
  • Anonim

mam nadzieję, że to tylko pomyłka
    czy ktoś już poinformował odpowiednią osobę i poprosił o zwiększenie limitu miejsc?
  • (o: Aneta :o)

Napisałam maila do p.Krupy, jutro zadzwonię do dr. Glinskiego w tej sprawie.
  • Kuba

p. Krupa już poprawił wsio. po migracji danych się zapiszecie się; )
  • Turqs

Wszystko w porządku :) System skończył migrować i można się zapisywać.
  • % MARC(21)owa Studentka %

Ja z kolei jestem zła o Globalizację. w planie zajęcia były wpisane w poniedziałek, na rejestracji w piątek, potem już na stronie instytutu był zmieniony plik z planem na plik o nazwie siatka i tam dopiero znów globalizacja jest w piątek. Po pierwsze, ten termin nie pasuje mi do grafiku w pracy, bo już podałam inną dyspozycyjność. Ależ oczywiście, nie jestem sama na roku, innym może pasuje koniec tygodnia, ale przecież nie dlatego cokolwiek było zmieniane. Po drugie, to kpina sama w sobie, bo po co podaje się terminy, żeby ludzie się nastawili i potem je zmieniać? To już niech ich nie podają w ogóle - tylko wprowadzają ludzi w błąd i dają nadzieję na wyrobienie liczby punktów ECTS.

Sama o 6 rano byłam zbyt zdenerwowana i nieprzytomna, by zauważyć, zwróciła mi na to uwagę koleżanka, która sama się zapisała na zajęcia i zapytała, czy w ten piątek mamy zajęcia. Czy tylko ja się załamałam?
  • Alicja

Absolutnie się z Tobą zgadzam!
    Miałam identyczną sytuacje.
  • Kuba

Ze strony Instytutu:

We wtorek 12.01.2010 r. o godzinie 21.30 ruszy rejestracja na zajęcia semestru letniego. Trwać będzie do 01.03.2010 r. do godziny 06.00. Przypominam, że podczas trwania rejestracji możliwie jest również wyrejestrowanie z zajęć.
  • Anonim

wtedy są też zapisy na blok EDU?
  • Ola

>Karolina napisała:
    >wtedy są też zapisy na blok EDU?

zwykle tak było, ale nie musisz się obawiać akurat na bloku edu miejsca tak szybko nie znikają :P
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)