-
ania
troche mi szczena opadla bo tez nie moge sie zapisac :D chcialo wam sie wstawac na rejestracje?:D -
Luiza; )
-
ag
Może to dlatego, że jeszcze nie wszyscy rozliczyli indeksy i może zrobili miejsca dla tylko tylu osób, ile indeksów zostało oddanych.... może. -
Anonim
mam nadzieję, że to tylko pomyłka
czy ktoś już poinformował odpowiednią osobę i poprosił o zwiększenie limitu miejsc? -
-
(o: Aneta :o)
Napisałam maila do p.Krupy, jutro zadzwonię do dr. Glinskiego w tej sprawie. -
Kuba
-
Turqs
Wszystko w porządku :) System skończył migrować i można się zapisywać. -
% MARC(21)owa Studentka %
Ja z kolei jestem zła o Globalizację. w planie zajęcia były wpisane w poniedziałek, na rejestracji w piątek, potem już na stronie instytutu był zmieniony plik z planem na plik o nazwie siatka i tam dopiero znów globalizacja jest w piątek. Po pierwsze, ten termin nie pasuje mi do grafiku w pracy, bo już podałam inną dyspozycyjność. Ależ oczywiście, nie jestem sama na roku, innym może pasuje koniec tygodnia, ale przecież nie dlatego cokolwiek było zmieniane. Po drugie, to kpina sama w sobie, bo po co podaje się terminy, żeby ludzie się nastawili i potem je zmieniać? To już niech ich nie podają w ogóle - tylko wprowadzają ludzi w błąd i dają nadzieję na wyrobienie liczby punktów ECTS.
Sama o 6 rano byłam zbyt zdenerwowana i nieprzytomna, by zauważyć, zwróciła mi na to uwagę koleżanka, która sama się zapisała na zajęcia i zapytała, czy w ten piątek mamy zajęcia. Czy tylko ja się załamałam? -
Alicja
-
Kuba
Ze strony Instytutu:
We wtorek 12.01.2010 r. o godzinie 21.30 ruszy rejestracja na zajęcia semestru letniego. Trwać będzie do 01.03.2010 r. do godziny 06.00. Przypominam, że podczas trwania rejestracji możliwie jest również wyrejestrowanie z zajęć. -
Anonim
-
Ola
>Karolina napisała:
>wtedy są też zapisy na blok EDU?
zwykle tak było, ale nie musisz się obawiać akurat na bloku edu miejsca tak szybko nie znikają :P