-
Turqs
Z maila:
Zapisy na zajęcia:
W-F:
Musicie obowiązkowo zarejestrować się na semestr letni na zajęcia w-f, nie będziecie automatycznie przerejestrowani.
Harmonogram rejestracji na stronie:
http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/i...
Lektoraty:
Jesteście automatycznie przez system przepisywani na zajęcia na semestr letni (ten sam wykładowca i poziom języka). Istnieje ewentualnie możliwość zmiany lektoratu jeśli będą na wybrany nowy przez was wolne miejsca w terminie 15-25.02.2008. Więcej informacji na stronie:
http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/i...
O ogunach dalsze informacje później, jako że NIE MUSIMY ich realizować w tym semestrze.
Tak samo o zapisach na zajęcia instytutowe w USOSie tym razem z tego względu, że jeszcze na nie poczekamy.
Wasza kochana starościna,
Turqs/Małgorzata Knyś -
aga
Przepraszam, nie orientujecie sie moze jak to jest ze zmiana wfu? Bo niby wzielam juz na nastepny semestr basen, ale doszlam do wniosku, ze to ponad moje sily.. Za duzo czasu zabieraja mi tez dojazdy, suszenie itp.. Czy moge teraz wyrejestrowac sie z plywania i zapisac na cos innego? W USOSie wyswietla mi, ze NIE, ale ja w sumie slabo sie orientuje o co w tym wszystkim chodzi.. Blagam powiedzcie, ze to jeszcze jest do zrobienia.. :( -
Turqs
W drugiej turze zapisów, która trwa od 12 lutego 2008 od godz. 12:00 do 22 lutego do godz. 23:59 student może:
Sa jeszcze zapisy w drugiej turze, wiec nos do gory. Na ogol miejsca sa jeszcze, bo ludzie zmieniaja zapisy. -
Turqs
Turqs dzisiaj dostępny tylkio via sms do około 22 - dzień spędzam między Narodową/BUWem/Dziennikarstwem; ) Po tej godzinie będę odpowiadać na maile/wiadomości na gronie etc. -
-
pauliskaa; )
28.01.2008 r. o godzinie 20.00 rusza rejestracja na zajęcia oferowane przez IINISB UW w semestrze letnim i potrwa do 02.03.2008 r.
Przypominam, że należy rejestrować się zarówno na zajęcia obowiązkowe (wykład i ćwiczenia) jak i fakultatywne.
Przedmioty całoroczne nie objęte są rejestracją w tym semestrze (nie dotyczy przedmiotów: „Podstawy nauki o książce i informacji” – 1 rok licencjacki i „Wybrane zagadnienia z historii Polski” – 2 rok licencjacki).
Proszę zwrócić uwagę na utworzoną rejestracje na praktyki studenckie dla studentów roku 1 i 2 licencjackiego oraz 1 i 2 magisterskiego.
Fakultety z semestru zimowego trwają tylko JEDEN semestr mimo iż są wyświetlane na siatce zajęć jako przedmioty całoroczne. -
Dooorota
Czyli wtym semestrze mamy obowiązek zapisania się na jedne akultatywne zajęcia, oferowane przez nasz instytut? -
pauliskaa; )
>Dooorota napisała:
>Czyli wtym semestrze mamy obowiązek zapisania się na jedne
>akultatywne zajęcia, oferowane przez nasz instytut?
z tego wynika, ze jak mialas fakultet w tym semestrze a chcesz go jeszcze na drugi to tak. A wogole to my chyba nie musimy miec na 1 roku fakultetow. Ale dokladnie nie wiem :) -
ಠ_ಠ
A bo nie byłeś na PNOKu.
W kwietniu-maju Gryg wywiesi propozycje oferty. Ale już teraz musimy mu wysłać wypełniony formularz do ściągnięcia z http://www.lis.uw.edu.pl/down/ubezp... tylko zmień nazwę na ImięNazwiskoRok.doc żeby mu się nie mieszały nie pamiętam jaki mail.
Jeszcze nie mamy się na nic rejestrować, tylko mu to wysłać, bo bez tego nie da wpisu. -
-
aga
-
B.
ImięNazwiskoRok.doc
Rok to ma być aktualny, czy rok studiów, czy akademicki? -
(o: Aneta :o)
-
Dooorota
-
Anonim
-
Kuba
-
Sebokles
Wiem , że praktyki będą później i po Wielkanocy p.Grygrowski wywiesi liste ale na stronie instytutu jest informacja aby zwrócić uwagę na rejestracje na praktyki, gdzie to w usosie można znaleźć?
Domyślam się ze na razie to nie potrzebne, ale to taka ciekawość biblioteczna; ]. -
Anonim
-
Aspazja1922
-
Konwalie
Słuchajcie:
czy jeśli zapiszę się na komunikację społeczną do grupy 1 i na komunikację medialną do grupy 4 to będę miała zajęcia na zmianę co tydzień? raz społeczną a raz medialną?
jakoś nie mogę tego ogarnąć. -
neta.
Ja też tak chcę... ale z tego, co widzę, wypadałoby społeczną gr1 i medialna gr3 (!), bo na zielono pierwsza się podświetla gr 4 :/