-
Z racji rozpoczęcia nowych dróg życia nasz stary, kochany i cudowny adres "pierwszy2007~" staje się przede wszystkim stary. Wiele z nas zapewne ma wiele wspomnień związanych z tym adresem, ale nadal -- jest stary.
W związku z tym założyłem nam nowego, wspaniałego maila z nowymi, wspaniałymi możliwościami.
WSPÓLNY mail to:
mgrinib@gmail.com (em gie er i en i be maupa dżimejl kom). To jest mail wspólny, tj. podajemy go radośnie wszystkim wykładowcom, którzy prowadzą wykłady dla wszystkich ścieżek (wspólne). Jeżeli ktoś wybrał sobie ścieżkę, czyta dalej.
Mail dla ścieżki EDY to:
mgrinib+edy@gmail.com (to samo, co wyżej, tylko po loginie dodajemy plus edy). Zrobiłem piękną i świeżutką etykietę, więc będzie widać co i jak.
Ścieżka WoK:
mgrinib+wok@gmail.com
Ścieżka ZIW:
mgrinib+ziw@gmail.com
Każda ścieżka, w przypadku zajęć ze swojej ścieżki podaje maila z odpowiednią końcówką. Odpowiadanie na maile automatycznie ustawia nadawcę jako "Studenci <ścieżka>", w mailach wspólnych "Studenci dzienni USM".
Hasło jest podejrzanie podobne do poprzedniego hasła.; >
Pytania wątpliwości?
No bez jaj, po 3 latach? :> -
a byles na tyle przezorny i poinformowales opiekuna roku o tym i inne osoby z wladz instytutu?
i tak btw, who are you, ze rozporzadzasz takimi rzeczami?:> -
Poinformuję, póki co stary nadal działa.; )
Jestem tym samym Kubom, któremu z nieznanych przyczyn zabrało moderatora tutaj. :(
Póki co jeszcze nikomu tego maila nie dawałem, bo założyłem go w czasie którychś zajęć dzisiaj.; ) Jak nikomu nie będzie to jakoś przeszkadzało, to będę informował kogo będzie trzeba. :) -
Anonim
Myślę, że hasło trzeba będzie podać na jakimś naszym spotkaniu [trzeba przecież wybrać starostę itp]., bo przecież pojawili się nowi studenci i oni nie wiedzą jakie hasło było na pierwszy2007. :)
-
-
>K napisał
>Poinformuję, póki co stary nadal działa.; )
>
>Jestem tym samym Kubom, któremu z nieznanych przyczyn
>zabrało moderatora tutaj. :(
>Póki co jeszcze nikomu tego maila nie dawałem, bo
>założyłem go w czasie którychś zajęć dzisiaj.; ) Jak
>nikomu nie będzie to jakoś przeszkadzało, to będę
>informował kogo będzie trzeba. :)
zabralo Ci moderatora bo nie jestes gronowladnym:P -
Nope, jak nie miałem to byłem, ale nie mogłem psuć, a mi zabrało na amen... :(
-
ag
Super, to już będzie czwarte moje konto na gmailu, Firefox dostaje sraczki :/ Ale ty jesteś mądry Kubo, poradź mi co w tej sytuacji? -
-
ag
-
I ain't happy, I'm feeling glad
ja mam pytanie a' propo maila i Pani Materskiej...
zdaje się, że miała coś przesłać, tylko nie wiem czy podaliście jej swojego "starego" maila czy tego "nowego"?
Bo "starego" maila nie znam i nie znam do niego hasła... -
Ola
-
Jak już komuś podaję, to tylko nowego. W razie potrzeby będę ze starego forłardował, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.; )
EDIT:
A tak w ogóle, jak ktoś nie wie, jakie jest hasło to niech mi napisze na priv, najlepiej niech się przy okazji ładnie przedstawi, to sobie znajdę w usosie (żeby nam się jakiś niemiły obcy nie dostał; )).