-
Anonim
Hej,
byłam dziś w dziekanacie złożyć dokumenty i uprzedzam, że poza standardem (praca, CD, dowód wpłaty, indeks, zdjęcia, zaświadczenia z bibliotek, karta ze strony WH) trzeba złożyć też zaświadczenie od pełnomocnika rektora, że się nie zalega z lektoratem (pałac tyszkiewiczów potockich, wejście D, pokój 31, w piątki nieczynne). Plus taki, że można je złożyć w dniu obrony.
Nie zabierają jak na razie legitymacji :) -
(o: Aneta :o)
-
Anonim
Nie ma pojęcia. Może o to, czy nie zalegasz z płatnością... o tym nigdzie nie piszą, dowiadujesz się ustnie w dziekanacie :/ -
Anonim
a ja mam takie głupie pytanie: pracę drukujemy w 3 egzemplarzach, tak?
i jeszcze jedno: jeśli chcę/wypadałoby zamieścić podziękowania dla kogoś to na której stronie? -
-
pauliskaa; )
-
Jekaterina
Indeks musi być rozliczony przez opiekuna.
A jeśli chodzi o pełnomocnika rektora to tu są informacje: http://www.jezyki.pelnomocnik.uw.ed...
" Od poniedziałku do czwartku, w godzinach pracy sekretariatu, wydawane są zaświadczenia o
braku zaległości finansowych studentów, konieczne przy składaniu dokumentów przed obroną bądź
przy rezygnacji ze studiów. "
Godziny pracy sekretariatu: poniedziałek – czwartek
w godz. 09.00 – 15.00 -
Anonim
3 egzemplarze, tak. 1 do dziekanatu, 1 dla biblioteki w dniu obrony i 1 dla promotora -
pauliskaa; )
a płyta, która oddaje się razem z pracą do dziekanatu, to jak ma być podpisana? Imieniem nazwiskiem i...? -
aniael
-
-
Paula
Na stronie WH w załączniku dokumenty i zaświadczenia, które należy złożyć przed obroną jest napisane, że na 30 dni przed egzaminem, należy zgłosić fakt, że ma się zamiar podchodzić do egzaminu.
Czy to poważnie tak jest? -
-
Paula
Szczerze przyznam, że termin 30 dni wbił mnie w ziemię :P
Wszędzie powtarzano, że wystarczy 2 tygodnie przed obroną, i tej wersji się trzymałam. Mam nadzieję, że tak właśnie jest :P -
Anonim
dowód wpłaty czego? jeszcze mam im płacić za to, że mi przyjmą moją pracę? -
Katarzyna
>Paula napisała:
>Szczerze przyznam, że termin 30 dni wbił mnie w ziemię :P
>
>Wszędzie powtarzano, że wystarczy 2 tygodnie przed
>obroną, i tej wersji się trzymałam. Mam nadzieję, że
>tak właśnie jest :P
Tak jest jak mówisz, wystarczy 2 tyg przed. Wiem, bo pytałam się w dziekanacie; ) -
Anonim
to jest oplata za wydanie dyplomu, chyba
dzwoniłam do dziekanatu i pytałam - 3 tygodnie wystarczą, jeśli ktoś chce się bronić 15 lipca to składa dokumenty najpóźniej do 25 czerwca, więc spoko :) -
Paula
to 2 tygodnie czy 3 w końcu? bo jak 2 tyg. to przecież do końca czerwca mamy czas na oddanie pracy do dziekanatu -
-
ag
-