IINiSB UW I rok mgr. (2010-2012) [163]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hej,

byłam dziś w dziekanacie złożyć dokumenty i uprzedzam, że poza standardem (praca, CD, dowód wpłaty, indeks, zdjęcia, zaświadczenia z bibliotek, karta ze strony WH) trzeba złożyć też zaświadczenie od pełnomocnika rektora, że się nie zalega z lektoratem (pałac tyszkiewiczów potockich, wejście D, pokój 31, w piątki nieczynne). Plus taki, że można je złożyć w dniu obrony.
    Nie zabierają jak na razie legitymacji :)
  • (o: Aneta :o)

co do tego lektoratu to chodzi o egzamin B2 czy jak?
  • Anonim

Nie ma pojęcia. Może o to, czy nie zalegasz z płatnością... o tym nigdzie nie piszą, dowiadujesz się ustnie w dziekanacie :/
  • Anonim

a ja mam takie głupie pytanie: pracę drukujemy w 3 egzemplarzach, tak?

i jeszcze jedno: jeśli chcę/wypadałoby zamieścić podziękowania dla kogoś to na której stronie?
  • pauliskaa; )

indeks musi być podpisany prze opiekuna roku?
  • Jekaterina

Indeks musi być rozliczony przez opiekuna.
    A jeśli chodzi o pełnomocnika rektora to tu są informacje: http://www.jezyki.pelnomocnik.uw.ed...
    " Od poniedziałku do czwartku, w godzinach pracy sekretariatu, wydawane są zaświadczenia o
    braku zaległości finansowych studentów, konieczne przy składaniu dokumentów przed obroną bądź
    przy rezygnacji ze studiów. "
    Godziny pracy sekretariatu: poniedziałek – czwartek
    w godz. 09.00 – 15.00
  • Anonim

3 egzemplarze, tak. 1 do dziekanatu, 1 dla biblioteki w dniu obrony i 1 dla promotora
  • pauliskaa; )

a płyta, która oddaje się razem z pracą do dziekanatu, to jak ma być podpisana? Imieniem nazwiskiem i...?
  • aniael

Imię, nazwisko i PESEL zdaje się.
  • majcik:P

masz napisane w dok ktore sciagasz ze str wh.
  • Paula

Na stronie WH w załączniku dokumenty i zaświadczenia, które należy złożyć przed obroną jest napisane, że na 30 dni przed egzaminem, należy zgłosić fakt, że ma się zamiar podchodzić do egzaminu.
    Czy to poważnie tak jest?

podobno nie. troche przesada:)
  • Paula

Szczerze przyznam, że termin 30 dni wbił mnie w ziemię :P
    Wszędzie powtarzano, że wystarczy 2 tygodnie przed obroną, i tej wersji się trzymałam. Mam nadzieję, że tak właśnie jest :P
  • Anonim

dowód wpłaty czego? jeszcze mam im płacić za to, że mi przyjmą moją pracę?
  • Katarzyna

>Paula napisała:
    >Szczerze przyznam, że termin 30 dni wbił mnie w ziemię :P
    >
    >Wszędzie powtarzano, że wystarczy 2 tygodnie przed
    >obroną, i tej wersji się trzymałam. Mam nadzieję, że
    >tak właśnie jest :P

Tak jest jak mówisz, wystarczy 2 tyg przed. Wiem, bo pytałam się w dziekanacie; )
  • Anonim

to jest oplata za wydanie dyplomu, chyba

dzwoniłam do dziekanatu i pytałam - 3 tygodnie wystarczą, jeśli ktoś chce się bronić 15 lipca to składa dokumenty najpóźniej do 25 czerwca, więc spoko :)
  • Paula

to 2 tygodnie czy 3 w końcu? bo jak 2 tyg. to przecież do końca czerwca mamy czas na oddanie pracy do dziekanatu

no dwa, dwa:)
  • ag

A czy ktoś ogarnia, co dalej mamy robić z rejestracją w IRK?

tzn?
| |

Grono kolejnego (2008/2009) drugiego roku Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa Uniwersytetu War...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)