-
-K.S-
Proponuję rozpocząć nową serię zgadywanek. Seria "Kto to powiedział???"
Na dobry początek tekst, którego do końca życia nie zapomnę: "- Uczcie się chłopaki, bo wy biustem pracy nie zdobędziecie!"
Autor pilnie poszukiwany.
*Dla ułatwienia dodam pytanie: Czy któraś została fryzjerką?; ) -
Ania
niestety nie mam pojecia o kogo chodzi, ale też mam dobrą zgadywankę
kto to powiedział:
na następne zajęcia każdy z was przynosi po 2 sztuki
;) -
Anonim
więc jeżeli chodzi o pierwszy cytacik to obstawiam prof.Krupe ale nie jestem tego pewna...
a ja mam dla was banalną zagadke: ta osoba najczęściej używa słówka "WŁAŚNIE";) to nie powinno być trudne.. -
Grono.Net
-
-
Pan Junior
"Właśnie" to chyba Krupe ciągle mówiła z tego co sobie przypominam. A z tym brakiem przerwy to chyba Zagdański ale nie jestem pewny. -
Anonim
niee... Krupe to ciągle mówi "nota bene"
"a wlaśnie" pochodzi od zupełnie innej choć bardzo charakterystycznej pani! -
Grono.Net
-
Pan Junior
No to nie wiem czyje jest to "właśnie", moze szanowna Pani Jadwiga F.??:) -
Ewka
"wlasnie" pochodzi od pani Pusz;) troche lat sie z nia i jej gadaniem spedzilo;) I nawet troche tego brakuje;) Przynajmniej 2 ostatnie lata z nia byly juz luzne;) -
Anonim
no wreszcie trafione... ja uwielbiam jak ona mówi to swoje "A WŁAŚNIE" z założonymi rękoma, szyderczym uśmiiiechem nachylając się nad jakimś uczniem :D albo "a właśnie" gdy przypomina sobie ostatni odcinek rozmów w toku:] :P -
Ewka
Rzeczywiscie...juz troche zapomnialam jak to bylo;)
Ona ma swoj swiat;) Kiedys pol lekcji zmarnowala na gadanie na temat gumy do zucia,ktora ktos niby specjalnie jej obok biurka na podloge podzrzucil...Niezle jaja byly... wtedy juz byla totalna mieszanka "madrych" tekstow pani P.; ) -
Anonim
tzn. to ma swój urok-wiem ze wielu to irytuje i wkurza...ale dla mnie to wywołuje niesamowity uśmiech na twarzy- oczywiście gorzej jest jak zaczynają się sypać jedynki spod tablicy .... ale zawsze lekcje kończą się miłą płętą....np. szukajcie gwożdzi w szkole, lub policzcie metroseksualnych facetów....;) -
Ewka
Ja tam ja w sumie lubilam...z reszta teraz tez ja czasem odwiedze;) Z reszta...cenilam ja za to,ze nigdy nie pozwolila nikogo skrzywdzic...mimo ze czasem sprawia wrazenie starej jedzy,to robi to po to zeby zrobic z nas ludzi;) a ze czasem wychodzi jej to pokracznie..hmm..no coz... przynajmniej jest wesolo;)
-
Anonim
-
Gorecki
-
Ania
żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek
to chyba nie jest trudne -
1
eee...to moj Rysio...4 lata u niego w klasie dalo swoje...
Moja klasa spisywała texty Skorupa...normalnie musze sxerowac to i wtedy tez wam jakies fajne umieszcze...Skorup to mial texty...buahahah
-
Anonim
A kto mOwił: "Witam was na kolejnym naszym jakże to miłym spotkaniu!" :)? -
Gorecki
-
MALINOWA NARZECZONA :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Wola
- Załóż własne grono tematyczne