III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

no to ja jako jeden z koneserów dupeczek tj naszych pięknych polskich kobiet powiem na wstępie ze mnie to sie podobała taka jedna bruneteczka...(bo ja jestem zwolenikiem bruneteczek)...jej piekne oczeta, buziaczek i ciałeczko normanie brak słow, ale również byla taka jedna blondyneczka zwana "sarenką"chopaki beda wiedziec o co biega :D
  • Wojciech K.

Ja jak o kolejny konser po Panu Konradzie musze stwierdzic ze jednak wole piekne Polskie blondynki, W III Lo musze uznać wyższosc Blondynek bo jest i było tam sporo pieknych zwłaszcza starszych :), ale od pewnego czasu w WSFiZ zmieniłem upodbania za sprawa jednej jedynej ( dla wtajemniczonych) ona jest po prostu cudowna:)
  • Anonim

krótko mówiąc p. Wojtas pokochał brunetki...szczególnie taką jedną o pięknej cerze i predyspozycjach...ale cudo, miodzio poprostu brak słow zeby wyrazic jej wyglad :P a i ma cos w oczach <lol> prawda panie Wojtasie??
  • Anonim

Konrad dostales wiadomosc??
  • Anonim

ui ci odpislaem...gamoniu :/
  • Wojciech K.

oj prawda ona jest cuuuudooowna!!!!!!
  • Anonim

pedofil :P

kurna Tomku Atomku bys mógł łaskawie odpisać bo normlanie zaraz cos napisze...wiec lepiej odpisuj
  • Anonim

Tylko Pan Konrad mogł załozyc taki wątek...:P
  • goodfella

Brunetki, blondynki... ja wszystkie Was dziewczynki...:)
  • Anonim

Brunetki najpiekniejsze:)
  • Anonim

ośmielam się sprzeciwić...
    w blond włosach tkwi moja siła, urok i blask :P
  • Anonim

:]
    no i znów zaczyna się wątek w którym się
    część będzie kłócić, a druga część polewać :)
    a tak po za tym to jedna strona chyba jest
    już przegrana... nawet nikt o niej nie wspomniał :P
    rude?
  • Anonim

czy ważny jest kolor włosów.... ?? nie = to co w głowie najważniejsze :) Chociaz nie widze siebie samej w blondzie
  • Nazwa ekranowa

No faktycznie Paulinka, Tobie zdecydowanie dobrze w tych co masz:)
  • Anonim

no tak faceci lecą na kolor wlosow, rozmar cyckow, ksztaltny tylek a to ze pusto w główce to im nie przeszkadza...no cóż..
  • gosia

Majgorsze jest jak dziewucha ma dwa naraz. Na pół głowy odrosty czarne i platynowe strąki.
  • Anonim

ni pies, ni wydra :p
  • Chiquita

dla mnie to bez roznicy jakie dziewuch ma wlaosy chociaz bardziej lubie brunetki!! najwazniejsze zeby miala co nieco pod kopula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!= ]
  • Luna

ja uwazam ze blondynki sa gora!! :D sama nia jestem
  • ! ! !..:Bobski:..! ! !

Dla mnie nie ma róźnicy w kolorze włosów... każda kobieta jest indywidualnością...
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)