III LO Sowińskiego [2476]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Juto godzina 12.00 idziecie??
  • Anonim

rysia wyciagnij, on napewno pujdzie...; ]
  • Anonim

no wysio bedzie przeciw mlodziezy wszechpolskej:D:D:D
  • Skrzydłowa

pewnie ze trzeba iść!!!!! bo nam państwo policyjne sie szykuje niedługo.. pełne terroru i braku wolnosci!!!!

a pozatym trzeba walczyć o to co mamy jako obywatele polscy zagwarantowane w Konstytucji RP (patrz art. 57)!!
  • x

No to chyba sie spotkamy po przeciwnych stronach :D
  • Anonim

Ja chyba tylko na chwilę wpadnę i się posmieję z tego widowiska :) Zjednej strony grupka homoseksualistów wspieranych przez osoby które idą tam zaprotestować przeciw decyzji kaczyńskiego (specjalnie z małej). Po drugiej zaś gromada "wszechpolaków" którzy w większości nie wiedzą po co tam idą ale będzie fajnie bo będzie można komuś doj****ć. Nieważne, że odsetek homo na tej całej paradzie pewno nie będzie przekraczał 20%. Jeśli ktoś z nimi idzie to na pewno jest gejem (swoją drogą ciekawe co można powiedzieć o grupie stu kolesi bez ani jednej dziewczyny :) ) A no i oczywiście nie można zapomnieć o zamkniętych ulicach i kordonach białych kasków. Ubaw jak 150...

Ogólnie żal dupę ściska jak się widzi to co się dzisiaj szykuje. Szkoda, że ten cały cyrk chcą połączyć z uroczystoscią odsłonięcia pomnika Grota Roweckiego :(
  • Anonim

Kurde dla mnie to porazka jest i nie chodzi o to ze jestem nietolerancyjny ale kurcze ja jestem hetero i czy chodze po ulicy z transparentami i krzycze ze jestem hetero?? glupota
  • Anonim

bo nei musisz chodzic i krzyczec;)
  • Anonim

A oni musza tak a potem jak ktos jest przeciwny ich paradzie to mowia ze jest nietolerancyjny dostanie im sie po mordzie od szalikowcow to zobacza co to rownosc i wolnosc wypowiadania wlasnych pogladow jak chca byc homo to niech beda a nie obwieszczaja calemu swiatu jacy to oni sa szczesliwi i wogole ze maja prawo do manifestowania itd no comment
  • Anonim

prawde mówi -dać mu wódki !!
  • Anonim

:)
  • Roni

Jesli ktos ogladał czwartkowe Co z tą Polską , to wie co to za ludzie i że warto jedynie dać kopa z glana .
    No ale po tym programie widać dlaczego ludzie nietolerują homo. Odpowiedź jest prosta . Bo Ci ludzie to idioci - sprawstwo tego stwierdzenia wcale nie lezy w tym że jestem nierolerancyjny , tylko z faktów ktore przedstawiono w programie .
    1 - obecny jako gosc byl ksiądz , wspomniał o antropologii człowieka , że to wcale nie jest genetycznie uwarunkowane że ktoś jest gejem czy les. bo gen ten dawno przestałby istnieć [ naturalnie niebylo kontrargumentu dla tego choc naturalnei homo twierdzą ze to przez geny ale idźmy dalej] , w toku dyskusji ten sam ksiądz mowi o tym [ na podsatwie danych i badan ] ze geje żyją 20 lat mniej , czesciej są chorzy na aids , czesciej popelniają samobojstwa itp. , stwierdził tym samym , że ta droga to jak słusznie okreslił droga do smierci [ i w tym momencie zwolennicy homo oraz homo bedący na sali zaczeli się śmiac - żałosne ].
    2 - argument gejów przeciw adoptowaniu dzieci przez hetero - mianowicie argumentem jest to , że heterycy się nie nadają bo organizują świńskie parady typu w rio [ genialne stwierdznie , tyle że rio nie jest w Polsce , a sami bronili się przed argumentacją antykoscielnych , antypapieskich i niemoralnych parad homo np. w ameryce , że ameryka to nie polska , tu jest inaczej ] - gratulacje dal pomyslowosci i konsekwencji myslenia .
    3 - wg. gejow codzienne chodzenie ze sobą pary zakochanych heterykow [ lub jak kto woli nie chodzenie a "obchodzenie" ] jest swoistą manifestacją bycai hetero - w zyciu bym nie pomyslał , że jak ide z Mojądziewczyną po ulicy to cos manifestuje; /
  • Niski

Kurde ale przecierz pedały organizując pardę pokazują tylko swoją inność....
    Po za tym jesli pozwoli sie im paradowac po miescie to zaraz beda chcieli dzieci adoptowac...
    A wiadomo jaki saigon bz takie dziecko mialo...
  • Anonim

Ehhh... tolerancyjny jestem ale jak widze dwoch gejow lizacych sie na ulicy to mi sie na hafta zbiera :/ Jak chca sobie zyc w ten sposob niech zyja ale niech ja niemam z tym nic wspolnego. A co do adoptowania dzieci przez homo to dla mnie jest to po prostu czysty egoizm. Chca miec dzieciaka a nie mysla o tym czy dziecko chce miec np 2x Tate... Nie po to ludzie sa tak uwarunkowani (dla religijnych stworzeni :) ) zeby to przekrecac. Dolaczam sie do opinii poprzednikow co do tego manifestu z pytaniem PO CO TO ? parad hetero nie ma (nieliczac zwyklego pojawiania sie w miejscach publicznych ze swoja druga polowka). Jak im pozwola (IMO homoseksualizm to dewiacja) to pojawia sie inne zboczone lapsy z protestami. Chwila moment i w kampinoscie odbedzie sie parada dendrofili, w zoo zoofili a na powaskach nekrusow... ta parada to jedna wielka porazka i najmniejszego sensu w niej nie widze. Jest to zwykle afiszowanie sie pokroju : "Zobacznie jak mnie poje*alo"...
  • podlasin!

Nie przesadzajmy, nie powinno się porównywać homoseksualizmu do takiej na przykład pedofilii, bo homoseksualista nie robi przecież krzywdy drugiemu czlowiekowi, nie? A taki pedofil to ordynarny gwałciciel i tyle.
    Co do pomysłu parady. Sam nie wiem. Teoretycznie hetero nie organizuja parad nie? A jeśli mamy mieć równouprawnienie...?
    Aha i niech mi ktoś wyjaśni czemu służą transparenty typu "10 na 10 lesbijek wybiera kobiety"?
  • Roni

Równouprawnienie Hetero i Homo ? no bez przesady ! Homo zawsze bedą dewiacją społeczną niezgodną z kulturą i tu nie ma co mówić o czymś takim jak równouprawnienie . Po za tym co by sie stalo gdybysmy mieli spoleczenstwo gdzie 50% jest homo a 50% hetero ? [ to czysta teoria ale ] w takim wypadku po smierci jednego pokolenia mielibyśmy społeczeństwo nie starzejące sie a umierające [ bowiem ludnosc w wieku produkcyjnym niezdązyłaby nadrobić tak wielkiej staraty w społeczeństwie ]. Jak uczy socjologia , tolerancja wobec dewiacji wzmaga tendencje dewiacyjne , jeśli powiemy im "tak" to zaraz moze sie okazac ze wiecej os. tak chce - i wtedy mój czysto teoretyczny schemacik państwa pół na pół byłby calkiem realny.
    Jakbyś się troche uczyła etyki wiedziałabyś , że homoseksualisci , teoretycznie , robią ludziom krzywdę , spaczają moralność człowieka .
  • podlasin!

Po pierwsze dziwnie sie czuje jak ktoś do mnie mówi w rodzaju żeńskim, więc usunę sobie może a z nicka
    Z równouprawnieniem to może użyłem trochę złego słowa. Chodziło mi o to, że teraz się tak krzyczy o tolerancji, zwłaszcza w UE (konstytucja, te sprawy).
    Poza tym nie jestem do końca pewien czy zrozumiałeś sens mojej wypowiedzi. Chodziło mi o to że heteroseksualiści się nie obnoszą ze swoją orientacją. Nie robią parad. O!
    I może rzeczywiście zacznę się uczyć etyki bo na razie nie rozumiem tego spaczania. Że niby homoseksualiści mnie spaczą i mi się zachce chłopców??
  • av

Jakbyś się troche uczyła etyki wiedziałabyś , że homoseksualisci , teoretycznie , robią ludziom krzywdę , spaczają moralność człowieka .

hm... ja dam akcent na słowo
    T E O R E T Y C Z N I E

każdy bez względu na orientacje seksualną jest człowiekiem i chodźby z tego powodu należy mu się szacunek i równość z innymi, nikt nie rodzi się z wyborem "chcesz być heteroseksualistą, homoseksualistą?"

Nikt nikogo nie zmusi do bycia tolerancyjnym, ale nie trzeba się ze swoją nietolerancją obnosic/ rzucanie jajkami w uczestników marszu/ w ramach sprostowania, dodam, że nie zarzucam nic nikomu z wyżej wypowiadających się [nawet nie bardzo fatygowałam się czytaniem wszystkich pisów] poprostu chciałam wyrazic swoje zdanie.

Jestem hetero i jest mi z tym dobrze, ciesze się że nikt mnie za to nie gnębi/ jestem w tej komfortowej sytuacji że należe do większości/ ale to nieprzyjemne jak pomyśle, że ktoś jest gnębiony, wyzywany itp, tylko z racji swojej orientacji.

Każdy ma prawo kochać i być kochanym.
  • Roni

Z tego co mi wiadomo to jajka poleciały z obydwu stron .
    Uzyłem slowa teoretycznie bowiem o tym mówi teoria , moralność i sumienie jest sprawą wewnętrzną kazdego człowieka .
    Co do tego kochania , to przeciez nikt im nie zabarania kochać , niech sie kochają [ choć nadal pozostaje pytanie "co do czego" - jesli wiecie co mam na mysli ] .
    Co do samej parady to w tv widzialem transparenty homosexualnych o tym że Kaczyński to homofob czy cośtam . Jak zwykle ukazany jest tu brak znajomosci - przez organizatorow parady - wiedzy odnosnie wyrazów które tworzą i ktorych uzywają - co chyba podawaza inteligencje tych ludzi .
    Ale masz racje nikt nie rodzi sie z wyborem czy chcesz byc hetero czy homo , na to mają wpływ ... zachowania ludzi , kutlura w ujeciu socjoloicznym , instytucje i wiele wiele innych czynnikow -> choć tak czy inaczej wybór nalezy do człowieka bowiem człowiek jest istotą charakteryzującą sie wolną wolą [ co nie zmienia faktu że takei a nie inne zachowanie jest dewiacyjne w danym spoleczeństwie i nie przynosi spoleczenstwu nic dobrego -> bowiem homo nie wypelniają luki śmiertelnosci w spoleczeństwie - mam wrazenie ze sie powtarzam :P ]
  • Anonim

"kultura w ujęciu socjologicznym".. .:D
    kultura ,,made in Polska" jest taka, ze homo są mniejszością i za to sie ich dyskryminuje. Swoją paradą nie robią nikomu krzywdy, zresztą homoseksualizm istniał zawsze, tylko dopiero teraz się o tym głośno mówi. Swojej orinetacji wybrac nie można, nie rozumiem co ma do tego moralnosć czy sumienie...
| |

ZASADY WYPOWIADANIA SIE NA FORUM: 1) Zakładając temat sprawdź, czy nie ma już takich tematów ...

Liceum Ogólnokształcące nr 3 im. Generała Sowińskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)