II LO we Wrocławiu [390]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

witajcie! oprocz pytania jakie zadalem w temacie, mam jeszcze prosbe: napiszcie (o ile pamietacie; -)) z czego zdawaliscie, jaki macie wynik, kto byl w komisji, na co uwazac podszas egzamu (np. nie puszczac oczka do Muzaj albo nie lapac Leszczak za kolano; -) ), do czego sie lubia przyczepic etc. ogolem wszystko to co mogloby sie przydac tym co jeszcze nie zdawali. z gory wielkie dzieki i powodzenia dla reszty!!
    Gott mit euch!
  • o7.lil

super pomysl :> ja zdaje ang w srode takze licze na pomoc poniedzialko i wtorkowiczow :P kazdy szczegol sie liczy...
  • maciekban

o ja ..a ja zdalem chujowo:P :D ...tylko za u mnie jesszcze matura nic nie dawala:>
  • o7.lil

Banan jestes taki zajebisty ze az strach, normalnie nie wiem co bym zrobila bez Twojego posta. teraz na bank zdam zajebiscie mature po czym wbije na Twoje AE i przejme wladze :P
  • maciekban

przejmiesz wladze za 3,5 roku jak skoncze ten shit :D :P ...w ogole o co kaman i tak zdasz zajebiscie [jak nie bedzie zle :P]
  • o7.Jac znow nadaje

Pamietajmy, ze bedzie poztywnie juz od 30%.

Chyba, ze kamasze. A tam biba non stop:). Musze sie zastanowic co wybrac:D
  • o7.maciek

ja wrocilem ze szkoly wlasnie, bozem sie z jackiem wybral.

pierwsze opinie to:

- luz
    - miła atmosfera
    - na polskim nie patrzą zbytnio na czas
    - na angielskim za to jest czasu mało na przygotowanie się do opisania obrazka tudziez odpowiedzi na rozmowy sterowane.

ogolnie nie jest źle.

czekam na opinie zdajacych.
  • Anonim

PS. mam prosbe: jesli to mozliwe to napiszcie jakie mieliscie pytania na angielskim (badz niemieckim). podobno jest tylko 30 zestawow, wiec czesc na bank sie powtorzy. z gory dzieki
  • odnajdujący swoje Niebo...

tylko 30 zestawów? a mi z drukarni przysłali do domu 50 z angielskiego :P! swoją drogą bardzo dobry pomysł, liczymy na pomoc zdających przed nami; -)
  • una

Jadzia mowila ze jest 40 zestawow:P ale 10 w ta 10 w tamta juz roznicy nie zrobi;) dobrze bedzie jak ktos choc jednym zestawem sie podzieli i wrazeniami. Rowniez czekam z niecierpliwoscia!
  • o7.lil

moja pani od ang powiedziala ze ich szkola dostala 50 zestawow
  • maciekban

co roku ze wszystkiego zawsze bylo po 50 zestawow ...
  • o7.lil

dobra wiadomosc: nikt nie dostal dzisiaj mniej niz 55% z angielskiego :]
  • Anonim

polewka ta cala matura

matura to bzdura - picie to jest zycie

sciema.luz ,spokojnie.nie ma co sie denerwowac.ja sie zdenerwowalem ale jkakos dale rade.powodzenia , ale i tak nie ma do czego bo spokojnie wszycy dacie rade kochane dzieciaczki.
  • Anonim

no i powiem jeszcze ze angielski to tez polewka.skoro kolego dostal sei na kolacje helikopterem , a na wioskach jest wiecej przestepczosci niz w miescie - luuuuuuuzz.
    spokojno dacie rade dzieciaczki kochane

99 red ballons........;))))))))
  • Anonim

zobaczymy na pisemnych los cwaniakos :>
  • Anonim

pytanie do tych,co juz angielski zdawali podstawowy- jakie sa pytanka? fajno by bylo,jakbyscie pomogli:)
  • Vero

klasa bee jest fajna i dzisiaj super jej poszło na polskim:D jutro też jej super pójdzie i będzie dobrze:)
    Rogalska lubi nieco pytaniami zaginać, za to Boćko dała mi na maxa łatwe i przyjemne pytanka i ogólnie wyszło z tego 95%:D
  • o7.lil

nasza slodka rogalinka? nie uwierze poki nie zobacze; )
  • Anonim

spokojnie jedker.mi nie poszlo rewelacyjnie ( 75 %). wiem jednak ze moglem sie lepiej przygotowac.wy na bank jestescie lepiej przygotowani dlatego smialo moge powiedziec ze dacie rede i lepiej wam to wypali.
    pzdr i powodzenia.
| |

Grono II LO

Liceum Ogólnokształcące nr II

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)